Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil27

ona jest w ciazy...........

Polecane posty

Gość kamil27

moja dziweczyna jest w ciazy tylko jest taki problem to jest taka wyszczalowa laska mo9wi to co mysli itp jest zdolna do wszystkiego powiedziala mi ze jest w ciazy z lekkim usmieszkiem lecz ja sadze ze to nie moje dziecko tylko mojego kumpla bo na jednej imprezie zobaczylem ich calujacych i ona byla naga wybaczylem jej bo ja kocham, lecz ona przyrzeka ze to moje dziecko co zrobic nie moge chciec robic testu dna bowiem ze sie wkurwi i ucieknie a ja chce zeby dziecko mialo ojca

Gość moniiia
Nieważne kto jest ojcem, ważne, żeby dziecko zdrowe było :) Skoro chcesz, żeby dziecko miało ojca, to w czym problem? Ponadto ponoć kochasz ją :)

Gość kamil27
a jesli to nie moje dziecko.....ona moja matka kazala zeby zrobuc testy bo moja dziewczyna jest nienormalna i ze widziala ja znoweu ostatnio z moim przyjacielem

Nieważne kto jest ojcem, ważne, żeby dziecko zdrowe było- chyba dla matki to jest takie ważne :o

Gość masz dwie opcje
poprosic o test na ojcostwo teraz lub poczekac do narodzin dziecia i wykonac test juz po jego narodzinach

Gość kamil27
do tego teraz mi powiedziala ze pozbedzie sir tego glupiego bachorabo niezamierza tracic figury a jesli matkaa ma nerwice to dziecko tez bedzie mialo?

Gość uguigu
zakładając że to nie prowokacja.... daj sobie spokój gdyby to było twoje dziecko, powiedziałaby ci to normalnie takiej wariatce lepiej nie wierzyć w nic i mieć z nią jak najmniej wspólnego

Gość moniiia
co Cię w niej rajcuje? to, że jest "wyszczałowa"?? kiedyś jej wygląd się zmieni, a charakterek raczej zostanie :( myślę, że jej na Tobie nie zależy ... ona już Cię nie szanuje, a co będzie potem?