Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinka q23

prosze przetlumaczcie to

Polecane posty

Gość alinka q23

Freue mich, dass Du mich eingeladen hast... Gehts Dir genau so, dass es hier in der Umgebung schwer ist jemanden zu finden der auch in der nähe von Suttgart wohnt? Erzähl mal, was sind den Deißne Hobbys und was machst Du den gerne in Deiner Freizeit? Wo wohnst Du genau ? Ich lebe im Kreis Esslingen mit meinen Mann und arbeite ... Meine Hobbys sind joggen, feiern, schoppen alles was einer Frau Spaß macht. Natürlich könnte ich Dir auf polnisch schreiben, ist nur einfacher auf deutsch. Freue mich auf eine Nachricht von Dir!

Gość xyxyxyxy
napisz jej tak no lepiej po polsku napisz bo nie rozumiem:D

Gość xyxyxyxy
bo ona napisala ze moze tez po pl z toba pisac ale jej latwiej po niemiecku,a nie chce mi sie tego tlumaczyc tobie:)

Jak nie rozumiesz to popros ja zeby Ci po polsku napisala,przeciez ona tam wyraznie pisze ze potrafi po polsku.

Gość alinka q23
aha! no to pocholere po niemiecku napisala?

Gość xyxyxyxy
zapytaj sie jej:D

Ciesze sie, ze mnie zaprosilas. Czy tez tak masz, ze trudno ci znalezc kogos w okololicach Stuttgartu? Zdradz mi, jakie masz hobbies i co dokladnie robisz w czasie wolnym? Ja mieszkam w powiecie Esslingen, mam meza i pracuje. Moje hobby to jogging, swietowanie( party) , zakupy i wszystko, co kobiecie sprawia przyjemnosc. Oczywiscie moglabym pisac ci po polsku, ale latwiej po niemiecku. Ciesze sie juz na wiadomosc od ciebie!

babka napisała, że może pisac po polsku, to dlaczego jej o to nie poprosisz, zamiast na forum dawać prywatną korespondencję? tłumaczenie: Cieszę się, że mnie zaprosiłaś Czy naprawdę chodzi Ci o to, że w Twoim otoczeniu trudno jest znaleść kogoś, kto mieszka blisko Stutgartu? Opowiedz mi, jakie masz hobby, ja spędzasz swój wolny czas? Gdzie dokładnie mieszkasz? Ja mieszkam w (województwie/okręgu) Esslingen ze swoim męzżem i pracuję... Moje hobby to jogging, imprezy, zakupy - wszystko, co daje przyjemność kobiecie. Naturalnie, mogę pisać do Ciebie po poslku, poprostu wygodniej jest mi pisać po niemiecku. Cieszę się na wiadomość od Ciebie (raczej: z niecierpliwością czekam na odpowiedź)

Gość no ...
Freue mich, dass Du mich eingeladen hast.../cieszę się że mnie zaprosiłaś Gehts Dir genau so, dass es hier in der Umgebung schwer ist jemanden zu finden der auch in der nähe von Suttgart wohnt? Erzähl mal, was sind den Deißne Hobbys und was machst Du den gerne in Deiner Freizeit? Wo wohnst Du genau ?/opowiedz mi jakie jest Twoje Hobby i co robisz chetnie w wolnym czasie,gdzie dokładnie mieszkasz Ich lebe im Kreis Esslingen mit meinen Mann und arbeite .../ ja mieszkam w okręgu Esslingen z męzem i pracuję Meine Hobbys sind joggen, feiern, schoppen alles was einer Frau Spaß macht./moje hobby to bieganie, świętowanie ;) (imprezowanie), robienie zakuopów i wszystco co poprostu lubią kobiety Natürlich könnte ich Dir auf polnisch schreiben, ist nur einfacher auf deutsch./oczywiście mog labym pisać do Ciebie po polsku ale po niemiecku jest łatwiej Freue mich auf eine Nachricht von Dir!/ czekam na/cieszę się na wiadomośc od Ciebie

Gość alinka q23
dzieki za pomoc