Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja juz

najlepsza metoda antykoncepcyjna

Polecane posty

Gość a ja juz

nie chec wiecznie uzywac prezerwatywy, tabletek anty tez nie bede brała jakie sa jescze metody ? dodam ze nie rodzilam jeszce wiec zadne "bardziej " inwazyjne metody nie wchodza w gre? czy globulki dopochwowe sa skuteczne? bardzo prosze o rade

Gość a ja juz
suuper:(

Gość beatafgo
Nie uprawiac sexu wcale ;) Skutecznosc w 100% A kremy i globulki, daruj sobie, pieni sié feeee i niestety nie zabezpieczajá za dobrze. Jak nie chcesz pigulek, spiral, prezerwatyw to niestety jest tylko jeszcze jeden sposób - sterylizacja.

Gość kwiatek płatek
globulki zajmują jakieś ostatnie miejsca w rankingu najlepszych metod anty, najlepsze są pigulki,plastry itp. wkładki, gumki...reszta to nie bardzo skuteczna.

Gość a ja juz
plastry sa skuteczne? ktos używa?

Gość sa skuteczne
ale to hormony tak samo jak piguly, wiec jesli nie chcialas brac tabletek ze wzgledu na skutki uboczne to nie wiem po co ci plastry :(

Gość big star
hmm mysle ze najlepszą metodą anty koncepcji są globulki do pochwowe Patentex oval :) ani raz mnie nie zawiodły :)

ngLka----> 🖐️ 🌻 🌻 Jak samopoczucie - juz lepiej? Nie było cie widać na forum przez kilka dni. Zdecydowanie popieram ngLkę!!! Metody naturalne nie mają skutków ubocznych i są całkowicie zdrowe! Wymagaja nieco więcej wysiłku ale wg mnie - to się opłaca! Mitem jest ich niska skuteczność - o ile konsekwentnie się je stosuje. My z żoną stosowaliśmy przez kilkanaście lat i nadal stosujemy - nie było nigdy wpadki. Bardzo ostrożni mogą je wspomóc globulkami, kremami itp. Ingerowanie w gospodarkę hormonalną organizmu i wkładanie ciał obcych do macicy w celu samoubezpłodnienia się - ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!

Bywalcu - proszę o inny zestaw pytań :DBęe w domu po południu, to zajrzę na swój topic ;)

Gość a ja juz
no wlasnie ajkos nie chce brac hormonow, potem wynikaja z tego same problemy, dzikei za radu:)

ngLka---->😘 🌻 Zajrzyj! Ostatnio zostawiłaś mnie samego na placu boju a ruch się zrobił spory. Ale chyba sobie poradzilem nieźle jako Twój samozwańczy zastepca ;)