Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetuśśśśśśśka

Apel Apel Apel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Anetuśśśśśśśka

\"PROŚBA DO WSZYSTKICH INTERNAUTÓW Witajcie, wiem, że to nietypowe, ale chcę zaapelować o noszenie ze sobą tekstylnych toreb na zakupy, lub a najgorszym razie toreb papierowych. Precedens już jest: w Łodzi zakazano hipermarketom rozdawania Klientom cienkich foliowych torebek. Foliowe torebki to wyjątkowo bezmyślne okrucieństwo wobec środowiska. Z kolei na drugiej stronie skali jest mądrość i odpowiedzialność – tym właśnie jest świadome utrzymywanie czystości środowiska. Mam nadzieję, że do mądrości i odpowiedzialności będziemy dążyć razem. Ogromnie dziękuję każdej osobie, która zdecyduje się dbać o środowisko nosząc zakupy w torbach tekstylnych mysiek\" rozpowszechniam apel, ponieważ jest on dla mnie niezwykle ważny Pozdrawiam Aneta

mieszkam w lodzi i zakaz byl tylkow srode a nie codziennie :P

Gość miłośniczko środowiska
a śmiecie także w papierowe pakujesz

Gość Olaklo
W dzisiejszych czasach bycie ekologicznym jest bardzo modne, więc posiadanie wszelkich gadżetów jest w cenie. A tak z drugiej strony, to gdzie się sadzi te drzewka ile one kosztują... co chodzi konkretnie z tym sadzeniem drzewek?

Gość sztuczka1
Wchodzisz sobie na stronke której link podala ,wybierasz sobie las . W kazdym lesie są jeszcze 3 rodzaje drzewek (las do wyboru, afrykańska sawana, amazońska dżungla, las sumatrzański).I sadzisz.Dostajesz powiadomienia emailem o postepie i etapach wrzostu drzewka.Przy tym wszystkim dokładamy sie swoja ręka do zasdzenia prawdziwych drzewek

Ja kupiłam sobie taką torbę i w miarę możliwości jej używam. W miarę mozliwości oznacza, że ja wychodzę na zakupy z domu. Jeśli wstępuję do sklepu gdzieś wracając skądś, to niestety biorę te foliowe... Te tekstylne torby zajmują za dużo miejsca w torebce niestety...

Gość MałaInka
Super akcja z tymi drzewkami :) W końcu jest jakiś pożytek z mojego przesiadywania w sieci :P

Gość Noszę szmacianą torbę
na zakupy od dawna i w sklepie ludzie patrzyli na mnie nie raz jak na głupią. A od kiedy w pobliskim carefourze zlikwidowali reklamówki bezpłatne i wprowadzili biodegradowalne, to wszyscy biegają z podobnymi.

Gość klients
Wszyscy biegają z podobnymi, bo akurat innych w tym sklepie nie sprzedają. Swoją drogą 60 groszy za taką torbę to niedużo, a poza tym każda akcja mająca na celu ochronę środowiska powinna budzić poparcie społeczne, to samo tyczy się tych drzewek...