Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_s

DO CHODZĄCYCH REGULARNIE NA SOLARIUM

Polecane posty

Gość czarna_s

Powiedzcie co robic, zeby miec łądną opalenizne, bo ja juz nie wiem... mam srednią karnacje, ciemne wlosy i oczy. Chodze co jakis czas do solarium (roznych) i nie moge ich wyczuc. Czasem pojde np. na 12 min, jestem czerwona na twarzy i brzuchu ale to mija po 1 dniu i koniec widoku- czasem nawet schodzi skora. Czasem pojde do innego na 12min i 0 efektu. Jak, na jakie lampy i na jak dlugo mam chodzic zeby miec choc na kilka dni (chcialabym chodzic co tydzien,10dni okolo) brązowe ciało...

Gość kup sobie samoopalacz
albo balsam brązujący.

Gość czarna_s
ale ja pytam o solarium.... :(

Gość w góree

Gość bilirubina
hej!musisz sobie wybrsc jedno solarium, najlepiej to, ktore ma mocniejsze lampy i do niego chodzic. Chdzenie po roznych solarach nie ejst dobrym rozwiazaniem, bo co solarium to inne lampy i inny efekt koncowy. Mozna tez ewentualnie pytac jakie sa lampy w danym solarium,ale raczej na pewno ktos Ci odpowie,ze mocne i nowe.;

Gość czarna_s
Dzieki, ale powiedz mi prosze na ile minut chodzic i co jaki czas?

Gość bilirubina
wiesz to zalezy... jesli np.chodzi o ilosc minut, to to zalezy od mocy lamp. Ja zazwyczaj chodze do dwoch solariow. w jednym wiem,ze musze isc na dluzej, bo sa slabsze lampy (np. 10-11 minut), a w drugim ide na 8-9 minut max. Ja staram sie nei chodzic zbyt czesto, tak jakos raz na 2 tyg, czasem czesciej,czasem rzadziej. Ogolnie to mialabym ochote chodzic czesciej,ale boje sie,ze zniszcze sobie buzke wiec tego nie robi :) jeszcze wracajac do kwestii minut.. to jak jestem w jakims nowym miejscu to zazwyczaj mowie, kiedy bylam ostatnio,albo jak duza mialam przerwe i pytam na jaki czas moeg max isc,ale zeby sie nie spalic.

Gość bilirubina
jesli chcesz miec - jak piszesz - "brązowy efekt", to mysle,ze na poczatku powinnas chodzic czesciej, np. co 3-4 dni, a pozniej jak juz bedziesz miala kolor, ktory Cie zadowala, to chodzic np. raz na tydzien, poltora lub dwa :) na podtrzymanie efektu :)