Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marionetak 27

żal mi sciska serce..

Polecane posty

Gość marionetak 27

Siedze sama i mam dosc w jednej chwieli wszystko mi sie zawaliło facet z ktorym spotykałam się od półł roku ma randke w tej chwili z inna.. żal mi dosłownie sciska serce....pomożcie !!!!

Gość marionetak 27
boli to strasznie..jestem wciekła...i zastanawiam się co ze mną nie tak bardzo mi zależało na nim i wciąż zależy.. może to i lepiej..przez ten cały czas miałam nadzieje i nie widziałam nikogo innego jestem tak wsciekła,że zaraz zwariuje:(

Gość a spalas z nim
?

Gość marionetak 27
tak blisko nie byłam z nim.. czasem mnie przytulił i to wszystko do łożka z nim nie poszłam z reszta nie zmuszał mnie ani nic nie sugerował.

Gość marionetak 27
Dzięki zagłębiak buziak dla Ciebie ale jestem tak zła,że zaraz zaczne wyrywac włosy z głowy:)

Gość bla-bla
nie martw sie,nie jestes sama...Ja kloce sie z moim bo ciagle robi mi awantury i stwarza problemy z byle powodu...A za nami półtora roku...:( Jestem w kropce.

Gość tatuś
Odpowiedziałaś sama sobie na pytanie. Nie spać z facetem z którym się jest pół roku. Dziwne ;)

Gość bla-bla
ciesz sie,ze to tylko pol roku...mieliscie jakies plany na przyszlosc?

Gość bla-bla
moze i nie dziwne,ze z nim nei spała.Nie musza odrazu isc do lozka-jelsi nie chce,to nie bedzie sie poswiecala,zeby go zatrzymac.Tak Was facetow mozna latwo sprawdzic...A łączyla Was jakakolwiek namietnosc??

Gość marionetak 27
najgorsze jest to,że to był pierwszy facet od 6 lat,z ktorym swietnie się dogadywałam a przede wszystkim czułam sie cudownie,czułam sie tak jak własnie powinnam sie czuc przy tym własciwym facetem.....hmm..a najciekawsze sie to,że cos mnie tknęło aby zadzwonic nie odebrał a zawsze odbierał:) pozniej napisał czy cos sie stało bo jest na spotkaniu...czułam,że cos jest nie tak

Gość ewaaaa*
no wlasnie dobrze, ze z nim nie spala.

Gość ewaaaa*
nie przesadzaj. swiat nie konczy sie na facecie

Gość bla-bla
Mówie-lepiej teraz skonczyc,niz mialaby sie dziewczyna bardziej zaangażować.Sama wiem po sobie.

Gość marionetak 27
dla wyjasnienie nie byłam z nim tylko spotykałam sie...nigdy nie narzucałam sie mu to on zawsze pierwszy dzwonił proponował spotkanie..bylismy blisko ale nigdy z nim nie spałam...facet był po rozstaniu,ktore bardzo przezył ..nie chciałam go naciskać myslałam,że z czasem mnie pokocha...wiem,że mu sie podobałam...nie wiem co jest ze mna nie tak!!!!!!!

Gość marionetak 27
dzis wiem,że mam nie przespaną noc a jutro mam cięzki dzień w pracy....nie wyobrazam sobie,że go już nie będzie..zawsze był..i on jedyny mnie rozumiał przyzwyczaiłam się do naszych rozmów ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie dalszej znajomosci .

Gość ewaaaa*
przejdzie ci, nie marudź już

Gość bla-bla
Po prostu szukał.Nie przywiązuj sie zbyt szybko,bo bedziesz cierpiec.Załóż pancerz i do przodu!

Gość karizma
Laska nie zartuj,samemu jest byc lepiej.Nie cierpisz,nie kłócisz sie,nie masz pretensji, niewymagasz nic od nikogo i nie robisz z nikogo niewolnika.

Gość marionetak 27
wiele razy zrywałam ta znajomosc...przez kilka tygodni cisza potem sam sie odzywał pierwszy i prosił o spotkanie...to jest chore dla mnie bo jak ja nie jestem zainteresowane facetem to nie zawracam mu głowy.

Gość bla-bla
Karizma- a przede wszystkim nikt nie wymaga od Ciebie iwecej,niz jestes w stanie dac i nikt z Ciebie nie robi niewolnika ;)

Gość marionetak 27
Karizma...do niedawna tez tak uważałam byłam sama i było mi z tym dobrze teraz mysle co innego poczucie bycie z kims jest silniejsze

Gość ewaaaa*
ale nie z byle kim! poszukaj wartosciowego faceta a nie biegasz za jakims palantem!

Gość bla-bla
dobra skonczmy ten temat-robi sie godzien politowania-facet bawi sie z inna na randce,a Ty płaczesz-olewka.Badz w takich sytuacjach twarda s.u.k.ą

Gość marionetak 27
ok nie zawracam juz wam głowy dzięki za dobre słowa

wy mowicie ze jak nie spac z facetem z ktorym sie jest pol roku...ale ona z nim niebyla;/ wiesz co..moze popraostu cos go od ciebie odepchnelo..cos powiedzialas nie wiem..o rodzinie..czasami faceci sie boja stalego zwiazku nie wiem

Gość już nie cierpliwa
tak mi było żle w niedziele mialam to samo uczucie co Ty żal Obiecalam sobie ale po przespanej nocy ktora byla trudna bo głowa z placzu bolala jak bania że zawalcze o siebie wiem jak się to robi z książek i terapii. Zabralam się za roboty domowe przy tym bardzo duzo gadam sama do siebi[wiem ze to idiotyczne] i oczywiscie duzo muzyki wczoraj z przewaga operetkowej strauusa arie .Może nie kazdemu ale mniepomaga.Chociaz spróbuj