Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaa

mam na zdjeciu ducha!!

Polecane posty

Gość mechata
na obu widze jakiegos ducha :o zle ze mna :o

A ja wywołuje często duchy. Robie seanse spirytystyczne.. Duchy istnieją... I to jest poważna sprawa.

Gość a teraz dajcie zdjęcie
Nowego Moderatora ;)

Gość ezoteryczna moge
do Ciebie napisac na maila,interesuje mnie temat

hmmm.. autorko :)..te palce jak mowisz to nic innego jak piksele :D....osoba na fotce zostala wklejona stąd roznica w pikselach :D....musisz jeszcze popracowac nad przerabianiem fotek ;)..powodzenia

Gość scuk
jakis nagrzany duszek cię obmacał :P słodko

Gość ezoteryczna moge
ok,dziekuje

kibolka hehehe ---> zdjęcie które wkleiłaś jest imponujące :) wogóle to ja może swoje foty poprzeglądam i coś znajdę :P W Ogrodzieńcu bywałam często :D

Gość hania222
ta fotka z tym dzieckiem jest niezła :)

Gość coooo toooojeeeeessssssttttt

Duchy nie muszą ukazywać się na zdjęciach aby było wiadomo, że istnieją... Nie zawsze duch ma na tyle energii by czymś poruszyć albo się ukazać... Ale porozmawiać przez plansza ouija zawsze może :P

Gość dla Ezoterycznej
a co duchy mówią o tamtej stronie?

Gość zszokowanaa
nie znam sie na przerobkach zdjec wiec ten kto tam bredzi cos o pikselach chyba sam sie nie zna :-0 zdjecie bylo robione w nocy z soboty na niedziele. Jest oryginalne i zadnych przerobek tam nie ma!!! A duchy istnieja przekonalam sie o tym nie jeden raz na wlasnej skorze nie tylko na zdjeciu :)

Niebo i piekło naprawde istnieje... Duchy z którymi rozmawiam to często demony lecz częściej zagubione dusze które nie chciały wejść do światła ponieważ za bardzo kochały życie lub chciały mieć dalej kontrole nad czymś co zostawiały na tym świecie... Te własnie suchy chcą pomocy od nas, zyjących... Są często zgorzkniałe, bo pośrodku panuje pustka, chcą udać się do nieba a nie mogą ponieważ odmówiły światłu... Możemy im pomóc dostać się do nieba, ale to trudne i czasochłonne w większości przypadków.

Matti>>> skopiowalem fotke o ogladam ją w ACDsee....niepotrzebnie wskazywales na date ...teraz jestem pewien tego co napisalem wczesniej ....w obrebie daty piksele roznią sie jeszcze bardziej ;)

Gość zszokowanaa
a mi kabel...bredzisz :-0

Gość co za pytanie...
to się da leczyć

Gość kibolka hehehe
ja mam mnÓstwo takich "zdjęć duchów" w domu. A wszystko dlatego, że mój tatko to straszny gapa i dwa razy ten sam film kiedyś włożył do aparatu. I tak na jednym zdjęciu przebijają fragmenty innego, poprzednio zrobionego. Pare jest na prawdę niezłych :-) Np. siedzi sobie moja mamuśka na ławce a na jej kolanach "duch dziecka " heheh a tak na prawdę to ja wcześniej uwieczniona na tej samej kliszy :-D efekt na prawdę ciekawy...

Gość Ezoteryczna czyli
zapłacimy za grzechy bo piekło nie jest wymysłem Koscioła. A czy mówia o Bogu,Jezusie ?

kibolka hehehe>>>>gdy zaczynalem przygode z fotkami tez mi sie to zdarzylo...:O pozniej robilem celowe efekty.... wrazenie ruchu itd...w dobie cyfrakow moje chobby to montaz ;)

Za błędy - zapewne tak. Ale duchy mówią, że do nieba dostaje się praktycznie prawie każdy który chce tam iść... Niewybaczalne grzechy które nie dopuszczą nas do nieba są naprawde wielkie !!! Gdy ktoś robi straszne rzeczy których nie żałuje lub gdy się zabije...