Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelllinka21

stosunek przerywany a dni płodne kto wie???

Polecane posty

Gość ewelllinka21

hej dziewczyny...moja sytuacja jest nastepujaca: kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia...kończył mi na brzuszku... wycierał sie i wchodził od nowa...tak było kilka razy...dodam że to było 12 i 16 dnia mojego cyklu,a trwa on 28 dni wiec to chyba byly dni plodne.jaka jest moliwosc ze moge byc w ciąży...jeszcze za wczesnie na zrobienie testu...

Gość beatafgo
Ty chyba jesteś niepoważna. Przecież nawet jak skończy i wejdzie to tam mogą być plemniki. Poza tym każda kobieta ma inny cykl. I to mogły być Twoje dni płodne. A najczésciej natura płata takie figle, ze jak nie chcesz być w ciąży to bodziesz. Nie straszę. Pomyśl lepiej o antykoncepcji poważniej jak nie chcesz mieć potomstwa jeszcze.

Gość tak sie sklada
Tak sie sklada, ze owulacja ma miejsce na 10-16 dni przed miesiaczk wiec w cyklu 28mio dniowym da to predzial owulacyjny 12-18 dc a dni plodne to takze kilka dni przed owulacja. Wspolzylas wiec idealnie w okresie plodnym. A potem taka placze ze musi sie wyskrobac bo myslala d... a nie glowa. Litosci!!!!!

Gość ewelllinka21
ale ja bym sie nie zalamala jakbym byla w ciazy,moj chlopak tez...stwierdzilismy,ze co ma byc to bedzie...ale on wycieral sie po kazdym razie a bylo ich chyba z 6:)

zawijal sobie chusteczke na drucik i wycieral cewke wewnatrz penisa? bo TAM wlasnie siedza plemniki miedzy stosunkami.Powtarzam - litosci...

Gość ewelllinka21
chmmmm....powaznie bym sie nie zalamala z tego powodu,wrecz przeciwnie....chciala bym tylko wiedziec jakie sa szanse? bo jak pisalam wczesniej na test jest za wczesnie,w niedziele powinnam dostac okresu....

Gość ewelllinka21
czyli szanse sa duze??? pocieszylyscie mnie

Max 40 % przy pełnym stosunku w 1 cyklu. Nikt Ci nie powie czy wystarczająco silne plemniki przetrwały w cewce - może było ich wystarczająco dużo, może nie.

Gość ewelllinka21
acha...rozumiem...naprawde dziekuje....poczekam do niedzieli i zrobie tescik:)

Gość beatafgo
Powiem Ci tyle, moze to smieszne - im jestes mlodsza, im bardziej nie chcesz tym szansa wiéksza. Cos w tym jest. Bo jak chca ludzie to i przez rok nie mogá, a jak nie chca to za pierwszym razem zaskoczá ;(

Gość ewelllinka21
gdybym byla w ciazy to bym sie cieszyla,a jak nie to tez bym nie plakala......

Gość paula3333333
hej! ja tez mam maly problem, kochalam sie ze swoim chlapkaiem zaraz po okresie na poczatku stycznia stosunek przerywany, powinnam dostac okres pod koniec stycznia i jeszcze go nie mam,bylam juz dwa razy u lekarza i wykluczyl ciaze ale ja nadal nie mam okreu, teraz w weeknd znow stosunek przerywany byl ale tym razem poszlam po escapelle i wzielam je po 40 godzinach niby po 7 dniach ma byc okres ale mam go wziac pod uwage jako moj spoznajacy sie okres?

Gość ewelllinka21
dziewczyny...czy biała wydzielina moze byc oznaka ciazy? nic mnie nie swedzi,nie piecze....za 3 dzni powinnam dostac okresu....jak go wogole dostane....