Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Panowie w której jesteście fazie?

Polecane posty

Trzy fazy otyłości męskiej: :) I.nie widac jak wisi II.nie widac jak stoi III.nie widac kto ciągnie

Ja na razie jestem w fazie I ale usilnie pracuję nad osiągnięciem fazy II wlewając w siebie hektolitry piwa :D

a ja tych faz nie kumam ja jestem w takiej ze przechodze na diete wysokobiałkową aby prztyc i zeby mi miesni epodrosły:( i pracuje nad grzejniczkiem bo na razie jestem tylko szczupły:( 63 kg przy 174 cm wzrostu kicha nie??

setebos- ja znam takiego co przy Twojej wadze ma 2m bez kilku cm:O

ale powiedz czy nie chciałabys faceta z pokaźnymi miesniami ni emówie pudziana pompe ale takiego co uprawia gimnastyke artystyczna oni sa zajebiscie wyrzeźbieni a ja jestem po prostu szczupły i przy mojej przemianie materii a jem obiad o wadze 2 kg nie ma szans przytyc nawet jakbym wychylił hektolitry piwa:(

widzisz to chyba nie ma takiego znaczenia:) Taka przemiana materii i tyle. Jestem mężatką i nie mam myśli typu:\" facet z pokaźnymi mięśniami\"

ale nie mówiłem pokaxnymi ale no chociaz zeby było za co złapac... heh zamieniłbym sie z kobieta na tak aprzemine materii:) zarobiłbym na tym majatek

własciwie to mówiłem pokaxnymi:) ale powiem przyzwoitymi bo ni epowiesz mi ze masz meza flaka z piłka zamiast brzuszka

co to znaczy piłka zamiast brzuszka?:D brzuszka nie ma:) Ale naprawdę to nie jest takie ważne.Kiedy ludzie się starzeją to też zmieniają im się ciała. I co wtedy? Oczywiście fajnie jest o siebie dbać, tak żeby samemu czuć się dobrze w swojej skórze.

Ech LeChatNoir, nie wiesz co dobry.. Pourquoi le chat? Plutot la chatte...