Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

pytanie

Polecane posty

Czy ginekolog wypisze mi recepte na wiecej opakowac tabletek anty niz tylko 3? bo zawsze tylko 3 opakowania mi przepisywał..

Gość lamia555
na jednej recepcie może dac tylko na 3 opakowania. Ale jak łądnie poprosisz to wypisze Ci kilka np. 3 recepty na 3 opakowania na każdej. Ja tak ostatnio zrobilam i mam ponad pół roku z głowy:)

Gość lamia555
tzn nie trzy opakowania a jedno z trzema liskami...xle sie wyraziłam:)

nie wiedzialam ze na jednej recepcie moze wypisac tylko 3 opakowania, dzieki za rade. poprosze tylko ciekawe co z tego wyjdzie :)

to zalezy od lekarza - np moj nie chce dawac recept na wiecej niz 3 opak

a mnie zawsze wypisuje 3 opakowania po jedynym listku w kazdym ;) moze wypisze mi 2 recepty jak zagadam :)

troche boje sie zapytac bo ten lekarz jet taki 'niemily' i boje sie ze na mnie nakrzyczy czy cos :/

Gość lamia555
powiedz że często jestes poza miastem i masz wtedy problem bo nie chcą Cie przyjąć do gina. Ja tak zrobiłam, bo jestem na studiach w innym mieście niż mój lekarz, a tutaj jakoś nie chce mi sie już szukać dobrego:)mysle że jak sien ładnie usmiechniesz to nie będzie żadnego problemu:)mi nawet nieraz wypisują bez daty wystawienia recepty (przed pjściem do apteki sama musze wpisać) bo recepta jest ważna niestety tylko 30 dni od wystawienia. tez o tym pamiętaj jakby co:)pozdrawiam

Gość lamia555
a nie możesz zmienic kiedys lekarza na milszego??a jakby zaczynał krzyczeć to powiedz że masz prawo zapytać o wszystko!po to tam jest żeby badac i odpowiadać na pytania i wątpliwości-za to mu płacą:)

Nie wchodzi w gre takie klamstwo ze mieszkam poza miastem poniewaz ucze sie i mieszkam w tym samym miescie co przychodnia.