Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiulka

Ile bagażu podręcznego można zabrać lecąc z Londynu z lotniska Luton?

Polecane posty

Gość rysiulka

Podobno zmieniły się przepisy i można zabrac 2 sztuki bagazu podrecznego. Czy to prawda?

Gość cukiereczek/
kiedy sie zmienily???? w pazdzierniku wolno bylo miec 1 sztuke bagazu podrecznego

Gość rysiulka
slyszalamze od stycznia na niektorych lotniskach w londynie mozna miec 2 sztuki bagazu, tylko nie wiem na ktorych. :)

Gość cukiereczek/
aaa to ja nie wiem,ja mialam torebke i torbe,musialam schowac jedno w drugie hehe.Ale byc moze teraz mozna miec dwie sztuki :-)

Gość rysiulka
We would like to advise passengers that despite the UK Government's recent announcement relating to security at airports, there will be no change to restrictions on hand luggage at London Luton Airport juz wiemy wszystko :) na luton jedna sztuka nadal :/

Gość ulenkax
ja myśle że to zależy od lini lotniczych. Ja ostatnio lecialam (tyle że z Katowic do Luton) i powiedzieli że kobieta ma prawo wziaść 2 bagaże podręczne.

Gość cukiereczek/
zgadza sie ...z katowic mozna(mialam wyzej wspomniana torebke i torbe),z luton juz nie

Gość rysiulka
dokladnie, tylko przy wylocie z wlk. brytanii jest tyle problemow. Nie wiem jak sie zabiore. :/