Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do bani

dzis chyba dostalam kota

Polecane posty

Gość do bani

odwala mi totalnie a dzis sie rozryczalam ,bo stwierdzilam ze niskie osoby tzn z 150-165cm maja lepiej mogan osic buty na wysokich szpilach i koturnach ,i patrzac na allegro 99% bluzek jest dlugosc >56 cm czyli mi siegaja do pepka wscieklizna mnie berze ze niskie kobietki maga wygladac sexi a ja nie ,poryczalam sie doslownie bo dostalam od meza 300zl na wydanie a nie ma nic dla mnie do ubrania seksownego a juz o butach nie mowiac mam 173cm i zaluje ze sie urodzilam i 50kg wagi i pusty leb:( wogole jestem do niczego odpiepsza mi od teog siedzenia w domu..z malym dzieckiem:( jestem beznadziejna:(,piersi obwisle po karmieniu ,rozstepy na dupie :( wszystko co najgorsze :( zyc mi sie odechciewa

nie martw się, ja jestem niższa i grubsza od Ciebie i też mam czasem problem z ciuchami na allegro, ale przeciez nie tylko tam można robic zakupy ciuchowe :) mam teraz manię torebkową, mąż mówi, że jestem zakupoholiczką - chyba rzeczywiście powinnam przystopować też siedze z dzieckiem w domu, jeszcze 2 miesiące

rozstępami się nie przejmuj, nie tylko Ty nie załozysz skąpego bikini na plażę ;) taki już nasz lod, facetom robią się piwne brzuszki lub zakola, a nam czasem coś się obwiesza popatrz na siebie w lustrze i tak szczerze odpowiedz, czy masz powody, by tak się zadręczać? a potem kup sobie coś miłego, co sprawi Ci przyjemność, albo zajmij się czyś oprócz dziecka - ja np. wieczorami robię sobie decoupage i sprawia mi to niesamowitą satysfakcję