Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mąż Wisienki-Malinki

Prawybory kafeteryjne - OBAMA czy CLINTON ?

Polecane posty

Republikańskich dziadków sobie darujmy, zresztą tam wiadomo że wygra McCain. Ale demokratyczne prawybory są ekscytujące. Oto mój głos - nie znoszę tej zimnej flądry Hillary. Naturalnie więc - Barack Obama!

Gość oszuści ja też mam faceta
Wygra George McStuley

Gość boogie..
obama

Większość świata woli Obamę i tylko Obama ma szansę wygrać z republikaninem, ale pewnie nominację uzyska Clinton. Partia Demokratyczna ma długą tradycję wbijania sobie noża w plecy.

Gość mezalinas3
Clinton. Wyobrażacie sobie, jakby wygrał Obama? Co leniwe czarnuchy, już teraz mające za dużo praw, a za mało chęci do roboty - zaczęłyby wyprawiać? Zrobiłby się apertheid, tylko w drugą stronę. Czarne urzędasy w Białym domu? Prześmiardnie tak, że nikt normalny nie będzie w stanie tam wejść. Następny prezydent chyba by musiał go zburzyć!

Gość mezalinas3
dla jasności nadmieniam że jestem Żydem :-)

Gość jude raus

Gość ajt
LUDZIE!! JAK MOZNA WYBRAC CIAPATEGO NA PREZYDENTA STANOW??!?!?!?! W GLOWIE MI SIE TO NIE MIESCI!!!!!

Gość mezalinas3
a moja matka cygankom, wróży an dworcu pks-u w skierniewicach z wyblakłych plam spermy na spodniach :classic_cool:🖐️

Gość ajt
tej... co masz do Skierniewic?! ;] skad jestes?

Gość terrorysta z Hamasu
nie rozumiem tych zastrzeżeń, że niby jest czarnoskóry... przecież nap: w Burkina Faso czy w głośnym ostatnio Czadzie prezydenci też są Murzynami i co?

Gość ajt
on nie jest czarnoskory!!! onm jest beżowy!! ZUUUUUO!!!!!!

Gość terrorysta z Hamasu
no dobrze, beżowy... ale McCain jest stary, Huckabee yebnięty a Clinton wydziela woń śledzia nikt nie jest idealny

Gość ajt
Poza tym wywodzi sie z korzeni muzelmanskich. a co to wrozy? koniec swiata!

Gość sprzedawca suszonych krokodyli
Warto wiedzieć, że Hillary Clinton aktywnie współpracuje z lobby żydowskim, które chce pozwać Polskę za utracone mienie podczas II wojny światowej. Kilkakrotnie (pewnie za sowite wpłaty na fundusz wyborczy) deklarowała, że te żądania poprze. Obama w wywiadzie dla "Tygodnika Polonijnego" od razu zdystansował się od tych roszczeń.

sprzedawca ważna uwaga! mam jednak na myśli to, że niejaki Obama jest "niewiadmokim" przyznaję, że nie czytałem niczego poważnego o nim i nie wiem jakie on ma poglądy, czy takie jak prezentuje w mediach czy jest tam coś więcej może się mylę ale on mi nie wygląda na człowieka gotowego pokierowac mocarstwem, gotowego do podejmowania działań drastycznych, takich jak wypowiadanie wojny, dokonywanie interwencji zbrojnych politycy podszyci liberalną pacyfistyczną lewicą to z definicji szkodliwi idioci, Clinton przynajmniej nie jest amatorką pacyfizmu...

Gość bo to chyba jest cykliczne
Obama chce zniesc wizy dla Polaków. To że chce nic nie znaczy oczywiście, ale Clintonowa tego na pewno nie zrobi (pasek lobby wiadomego na pomarszczonej szyi...)