Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacy_się....

I am Legen - oglądaliście ?

Polecane posty

Jak wrażenia ?

Chyba chodziło Ci o I am a Legend czyli Jestem legendą??? Jeśli tak, to film mnie się bardzo pobodał, choć zależy kto z jakim nastawieniem na niego pójdzie :-) Napewno jest oryginalny i pomysł bardzo ciekawy.

Gość I Am Legend
Chodzi ci o amerykanska wersje 28 pozniej? Inaczej tego nie mozna nazwac. Nie widzialem.

od razu błąd w temacie :( trochę więcej staranności! mam na dysku, jeszcze nie zdążyłam obejrzeć, może dzisiaj, bo środa i nic w tv nie będzie

To nie jest amerykanska wersja 28 później, oglądałem te 2 filmy i raczej nie można ich porównywac, to tak jakby powiedzieć że Titanic to polska wersja Rejsu

Gość to ja ja
..całiiem dobry film. Nie nazwałabym go kontynuacją 28 dni później, bo jego kontynuacją był film 28 tygodni później

Gość I Am Legend
Puknij sie.

Gość to ja ja
..tzn kto ma się puknąć i dlaczego. Spracyzuj swoje wypowiedzi bo na razie nie da się z tobą dogadać.

Gość I Am Legend
Czy napisalem "kontynuacja"?

Gość I Am Legend
Puknij sie bylo do zastanawiajacy sie

Gość zielony koralik
oglądałam, jak dla mnie porażka, ogólnie zamysł był ok ale zabrakło reżyserowi pomysłu już w połowie filmu, a koniec beznadziejny, nie przemyślane przedsięwzięcie

To nie jest żadna kontynuacja 28 dni później. Film zrealizowano na podstawie opowiadania "I Am Legend" Richarda Mathesona. Opowiadanie to było już wczesniej filmowane i filmy to: The Last Man On Earth" z 1964 i The Omega Man" z 1971. a że podobne tematy i klimat...

Moim zdaniem film dobry ale czegoś mu zabrakło, nie wiem czego. 8/10

Gość to ja ja
..tak , bo beznadziejne jest wszystko co nie kończy się jak w Titanicu a każdy następny moment można przewidzieć...takie kino dla pustych serialowiczów

Niektórzy to we wszystkim widzą podróby. Normalne że będą podobne klimaty. A ile jest seriali o lekarzach ?

co za kłótnie.... to wejdź na www.google.pl i więcej się ludzi o nic nie pytaj....

Wg mnie "28 dni później" robi lepsze wrażenie... Hollywood zawsze spłyci temat. Przerost formy nad treścią i brakuje mu klimatu...

film wg mnie bardzo dobry...tzn trzyma w napięciu lecz ma niekoniecznie takie zakończenie jakie bym chciała. choć przyznam, że nie czytałam nic o tym filmie przed pójściem do kina i myślałam, że ok.. został sobie sam jeden człowiek i sobie bedzie musiał jakoś radzić... nie spodziewałam się żadnych zombie czy tam poszukiwaczy ciemności czy cholera wie co to było. nie nastawiałam się na stres :o miałam parę momentów, że chciałam wyjść z kina (ogólnie wrażliwa jestem) no i nawet się poryczałam...gdy pies zginął :P

Gość to ja ja
..moim zdaniem film był na prawdę dobry. Polecam

Mysle,ze film warto zobaczyc-mnie osobiscie sie bardzo podobal, szkoda mi psiaka:-((