Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolkaza

Pomoc w uzyskaniu dawców krwi ARH-

Polecane posty

Pomoc w uzyskaniu dawców krwi ARH- i wysyłanie sms-ów to wielka ściema A teraz jak ktoś będzie faktycznie potrzebował takiej pomocy, to może jej nie uzyskać, bo ktoś żeruje na naszej hojności i dobroduszności , a nawet litości. Mało te go w większości przypadków chodzi o ratowanie dzieci, więc samo przez się chcemy w miarę naszych możliwości pomóc. Dla mnie są to poczynania karygodne i ktoś powinien się tym zająć z urzędu.

Gość O dostalam takiego smsa
ale kolezanka sie przyznala,ze to ona... M

Gość O dostalam takiego smsa
ja nie wiem jaka mam ;) Ale jak sie oddaje to chyba bez znaczenia jest. Tylko trzeba powiedziec dla kogo ;) Wymienia - tak slyszalam ;)

Gość mam zero rh minus
mój mąż A rh minus regularnie oddajemy krew w punkcie krwiodawstwa Zapotrzebownaie na krew jest ogromne, ludzie, bądźcie ludźmi

Gość przestań przynudzać
skopiować proszę

gdzie to się odbywa?:o Tzn. gdzie ja mam iść oddać krew, czy mam iść do najbliższego szpitala? Czy po oddaniu krwi dostanę zwolnienie lekarskie z pracy?:classic_cool:

a ja z uporem maniaka, będę ten temat podnosić, a kto ma ochotę sobie dworcować z tego , to jego sprawa.

Gość tylko kopiuję
"Centrum Zdrowia Dziecka. Chętnie przyjmą krew od wszystkich. Można się umawiać, dzwoniąc pod warszawski numer (022) 815 17 84, a osoby spoza Warszawy mogą oddać krew w jakimkolwiek punkcie krwiodawstwa."

Gość i znow wyszlo na moje
zawsze olewam sikiem skosnym wszelkiego rodzaju lancuszki :D