Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Ha! A gdzie te kobiety ,

Polecane posty

hahahaha...no ja Ci dziękuję Pomorzaniu.... :P cieszę się że jestem monotematyczna i tylko z Iksikiem umawiam się na masowanko :P

oczywiscie ze Pajoonczek nie jest monotematyczny? to co dziewczyny zostawiamy X i Pesteczkę i zapraszam na spacer;)

nie mogę wstąpić do zakonu bo tam nie ma mojego Iksika ;):P Pajoonczek.... nie chcesz iść z nami do sauny ? :P

Pestus - ja to teraz będę rozwiązła :P ... i z momotematycznością nie chcę mieć nic wspólnego ... :P Pajączku - a gdzie na ten spacer zapraszasz ? ;)

Nie Petuś, Ja zabieram dziewczny na spacer biegiem morza, troche romantyzmu im nie zaszkodzi :classic_cool:

pesteczko to niech Pajoonk zabiera dziołchy na spacer,a ja z lubością się w dalszym ciągu będę Tobą zajmował:D Może masz jakieś specjalne życzenie,którego spełnienie wprawi Cię w stan rozkoszy jeszcze większy? Zwyczajna -> BOTOKS :P:P:P:P:P

Pajączku - nie chcą tu nas :P ... najpier idziemy sie pomodlić do zakonu ;) a potem zabieraj nas na ten spacer :classic_cool: - i niech się dzieje wola nieba :D

Iksiku ...ja nie jestem wybredna :classic_cool: poza tym może i miałabym specjalne życzenie.... ale nie muszą wszyscy i nim wiedzieć prawda ? ;)

pesteczko to powiesz mi o nim poza kafe,a na razie będę Ci serwował wszystko co tylko przyjdzie mi do głowy byle tylko sprawić Ci przyjemność.Potem także udamy się na spacer brzegiem morza i zaserwuję Ci dodatkową przyjemność na wydmach :D Zwyczajna chciałabyś aby tak było,a że tak nie jest to wiem bo inaczej nie chciałabyś moich masażyków ;) :P:P:P:P:P:P:P:P:P A ja mam swoje wymagania i nie biorę wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka :P

Niech Ci bedzie Iksiku :P Ja Cię nie namawiam :P Próbuję Ci tylko uzmysłowić, że tracisz coś wspaniałego :classic_cool: Ps. Od dziś miałam mieć u Ciebie przechlapane :D Ja czekam z dreszczem podniecenia co tez mi dziś zaserwujesz :D

Zwyczajna mogę ci zaserwować tylko nieprzyjemności więc nie prowokuj :P:P:P