Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupppppppppppppppppppppp

czy ktoras z was uzywa tego kremu?

Polecane posty

Gość tonujace kremy
Wiesz, ja nie używałam (jestem w Twoim wieku). Ale jeśli oczekujesz od kremu efektu tonującego, to pozwolisz, że Ci polęcę krem tonujący Lavera http://www.sanusmarket.pl/lavera-basis-sensitiv-krem-tonujacy-marchewka-bioaloesem-naturalna-pielegnacja-twarzy-p-1869.html Bardzo dobry i delikatny krem (co nie znaczy marny w działaniu). Ładnie tonuje, nie uczula, ogólnie nie mam do niego zastrzeżeń. Recenzja produktu na podanej przeze mnie stronie jest trafna. Zobacz czy będzie Tobie pasował.

Gość uuuupppppppppppppp
za drogi jak dla mnie

Gość ssalssa
W recenzji kobieta napisała, że jest znacznie młodsza, używa go i jest zadowolona więc wnioskuję, że raczej może być używany. Ale trzeba wziąć pod uwagę, że to wypowiedź tylko jednej kobiety:-)

Gość uuuupppppppppppppp
no wlasnie :-)

Gość No coż
No własnie:)

Nie sugerujcie się tym,że krem jest np dla Pań 40+, bo tak naprwdę należy dobrac krem do potrzeb skóry. W naszych czasach wszystko się pomieszało i Panie 25 letnie mają skórę jak czterdziestki, bo szybciej sie starzeje. Skóry tłuste w wieku 35 lat nie weszły jeszcze w proces starzenia.

ja używałam i skóra mi schodziła

Gość No coż
Z tylka ci chyba schodziła:)

Krem nawilżająco-matujący - 300ml AA Prestige Krem zapewnia błyskawiczny długotrwały efekt nawilżenia. ... więcej Warto go sprawdzić. Możesz go kupić na www.monimar.pl Powodzonka