Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniaa87

Męczę się i wyniszczam przez osobę którą kocham

Polecane posty

Przez to że jestem w związku tak tragicznie nieudanym że wszyscy się dziwią jak to możliwe że możemy jeszcze ze sobą być. Męczymy się tak od ponad dwóch lat. Jesteśmy ze sobą od prawie czterech. Kocham go strasznie ale w wielu sprawach nie możemy po prostu dojść do porozumienia i wtedy wyzywamy się od najgorszych i zrywamy ze sobą. Ile razy mieliśmy takich przerw. Zawsze do siebie wracaliśmy bo żyć bez siebie nie umiemy ale ze sobą też nie potrafimy żyć Nie mogę znieść tego jak się szanujemy. Nie potrafimy zaakceptować naszych wad i męczymy się okropnie, ale podtrzymujemy ten związek w oczekiwaniu na to że będzie lepiej. Ja już nie mam nadziei że będzie lepiej ale nie potrafię odejść. Próbowałam, naprawdę. Nawet wyjechałam ostatnio na 3 miesiące do innego miasta. Nie mieliśmy ze sobą żadnego kontaktu, ale nie zapomniałam i on też. Wróciłam i było dobrze może z miesiąc i znów to samo Czy są jeszcze takie osoby, które trwają w związku niszczącym życie (dosłownie) ?? Proszę wypowiedzcie się ;(

To po co się wyniszczasz?? Powiem szczerze: jesteś typową, głupią kobietą. Zastanów się po cholerę jesteś w takim związku. O ile w ogóle jeszcze myślisz...