Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatafgo

Dlaczego tak wielu ludzi praktykuje stosunek przerywany?

Polecane posty

Gość beatafgo

Mozecie mi powiedziec, bo ja nie rozumiem. Dla faceta to mniejsza przyjemnosc, bo musi sié skupiac zeby w poré wyciágnál i to jeszcze w tym ponoc najlepszym momencie, bo jak sié spózni to klapa. Przeciez jest tyle innych metod a tu masa ludzi jeszcze w epoce kamienia lupanego zyje. Czemu?

Gość Ajatollach__Seksu
Bo niektórzy nie lubią lizać cukierka przez papierek :P

Bo sklep zamknięty, tabletki szkodliwe, globulki się pienią, na wkładke za mloda... jest wiele powodów. Zazwyczaj to lenistwo zwykłe, bo ludziom nie chce sie myslec wczesniej niz w 'ostatniej chwili'

Gość Kochanka_Marianka
Każdy lubi co innego...rok stosowałam stosunek przerywany. Byłam pewna faceta...o ile w ogóle może być jakaś pewnośc w tym przypadku. W ciążę nie zaszłam, a nie zważaliśmy czy mam płodne czy niepłodne. Jest to metoda dla bardziej doświadczoncyh mężczyzn, którzy kontrolują swoje wytryski. Młodsi Panowie niech zakładają prezerwatywę ;) Pozdrawiam wszystkich przerywających ;D

Ja 'przyrywam' bardzo rzadko, własciwie kiedy jestem pewna ze nie ma dni płodnych, lub przy bardzo spontanicznym sexie... inaczej to bym nerwowo nie wytrzymała.

jest nawet specjalne imie Wincenty, za późno wyjęty hahahaaaaaaaaa

Gość p0sdro600
szkoda na gumki albostrach przed utyciem na tabletkach no i nadmierne owłosienie tak mi sie wydaje

Gość elstudentos
Z lenistwa, braku odpowiedzialności, i inne. Bo to taki sposób antykoncepcji choćby wcale. Dla naiwnych. A potem są takie wspaniałe pary przez wpadkę powiązani.

Gość Prez
Tani sposób ;), dla doswiadczonych i fakt - nie utyje sie od niego! Ja mam jeszcze fobię na spermę we mnie w środku - fuj, nie znoszę.

Utyc mozna bardzo łatwo przez niego- szczegulnie w talii... ja bym sie obawaiał jechac tylko na przerwanym.

ja i moj chlopak od 2 lat stosowalismy stosunek przerywany... ale to jest TYLKO i wylacznie dla dojrzalych i doswiadczonych facetow.. TYLKO wiec dzieci sie w to bawic nie powinny. dopiero teraz zaczelam stosowac tabletki antykoncepcyjne ale to dlatego zeby sprawic przyjemnosc jemu no i mnie tez. Nigdy wczesniej nie uzywalismy niczego , w ciaze nie zaszlam a moj chlopak zawsze se kontrolowal i wcale zle mu nie bylo a ni sie nie stresowal:-) ale mowie trzeba umiec.

Gość nieuki
a woecie ze nasienie moze wyleciec jeszcze przed pelnym wytryskiem!!

Gość Prez
...dlatego kilka razy podkreślano - dla doświadczonych ;) pozdrawiam, pa!

ja i moj chlopak od 2 lat stosowalismy stosunek przerywany... ale to jest TYLKO i wylacznie dla dojrzalych i doswiadczonych facetow.. TYLKO wiec dzieci sie w to bawic nie powinny. dopiero teraz zaczelam stosowac tabletki antykoncepcyjne ale to dlatego zeby sprawic przyjemnosc jemu no i mnie tez. Nigdy wczesniej nie uzywalismy niczego , w ciaze nie zaszlam a moj chlopak zawsze se kontrolowal i wcale zle mu nie bylo a ni sie nie stresowal:-) ale mowie trzeba umiec.

Gość Kitty Kat
ja nigdy nie stosowałam sotsunku przerywanego...to bez sensu...ten stres i w ogóle,dni niepłodne, a później wpadka na wpadce :|

Gość black or white
moja kolezanka tez sie cieszyla ze nie zachodzi w ciaze z chlopakiem ze taki doswiadczony ze wie kiedy wyjac i co ... teraz chce zajsc w ciaze ze swoim mezem i dlugo jej nie wychodzi :d takze osoby ktore jeszcze nie wpadly podczas stosunku przerywanego niech juz ida sie zbadac czy nie sa bezplodne :p

ja współzyję od 5 lat i przez wiekszość tego czasu stosowałam tą właśnie metodę, przez rok stosowałam tabletki n naprawde kompletnie rozstroiiły mój organizm do tej pory mam problemy a minely juz 2 lata od tabletek. Takzxe w sumie od 3 lat stosuje ta metode łącznie i naprawdę uwżam że dla par będących w pewny,m związku i mężczyzn kontolujących swoje wytryski to dobry sposób. Mój narzeczony mówi że na jego przyjem,ności to kompletnie nie wpływa, a nawet że to woli ;p Pozdrawiam

No własnie dla par w pewnym zwiazku- raczej takich ktorych bardzo nie przejma ew konsekwencje.... Ja szczerze mowiac wole byc bardziej włochata i grubsza(albo wolałabym, bo tabletek nie biore) a cieszyc sie tym, ze moge robic to co chce, isc na studia itp, a nie martwic sie o wiazanie konca z koncem.

moja też lubi ten sposob "antykoncepcji" Robimy sobie petting a po jej orgazmie ja wchodze żeby sie podrajcować by potem wyskoczyć a ona mi wytrzepie sobie na brzuszek

Gość do prez
sie nie utyle??? czasami bardziej niz po tabsach - :D :D :D :D :D

Gość trini
dawno dawno temu stosowalam czasmi ta metode ale wcale mi sie ona nie podoba...wogole tego nie mozna nazwac moim zdaniem metoda....a tak nawiasem to ta metoda calkowicie nie sprawdza sie jesli chcesz przezywac najwspanialsza chwile-orgazm-w ramionach swojego faceta i szczytujecie oboje w tym samym czasie....zmienilam faceta zmienilam sposoby na przezywanie przyjemnosci...warto bylo...hehe...jeszcze raz NIE tej \'\'metodzie\'\'