Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rawaaaaaaaaa

Czy zdarzyło się wam zgubić

Polecane posty

Gość rawaaaaaaaaa

swoją ślubną obrączkę

Gość rawaaaaaaaaa
cz kupiłas drugą

Gość rawaaaaaaaaa
a Twój mąż nie myśli o tym

Gość fjffjh
moja ciocia zgubiła na samym początku małżeństwa, nie dorobiła nowej (dodam że staż ma już chyba 25-letni)

Gość fjffjh
ciocia to moja wujenka dokładnie, czyli żona brata mojej mamy pamiętam że w rodzinie tylko moja babcia (teściowa) trochę się oburzała, no i moja mama uznała że to faktycznie niefrasobliwość (obrączka została utopiona w rurach gdzieś pod mieszkaniem, po tym jak dostała się do spływu) ale nikt z tego większgo halo nie robił

nie zdarzyło mi się - jeśli juz ściągam obrączkę lub pierścionek zaręczynowy, to robię to w domu . Kiedy idę gdzieś, gdzie mogą przeszkadzać, np. na basen lub na siłownię to ewentualnie zostawiam w domu i zakładam po powroicie

Gość rawaaaaaaa
tez ja zdjełam i polozylam na parapecie, przeprowadzalismy sie do swojego nowego domu, pomagali nam obcy ludzie,tak po prostu przpadła wraz z pierscionkiem

mnie mama kiedyś w lesie chciała zgubić,ale jej się nie udało :D:D:D

Gość zagubina w myslach
nie ale mój były mąż zgubił i kiedys duzo wczesniej ktos powiedzial że małżeństwo sie rozleci...........i tak sie stało

Gość hofdg
ja zgubiłam portmonetke , bez adresu ani numeru telefonu miałam tam 180 zł, dostałam tygodniówkei wracałam do domu. niestety jak sie zkapnełam to byłam juz w innym miescie , wróciłam sie ale niestey no no pzdro dla tego co 2 lata temu znalazł czerwony portfelik w koszlinie przy kosciele :) ahahaha

Gość yori
Mojemu mezowi raz upadla obraczka (ale podniosl ja od razu) , to bylo tuz po slubie. minely trzy lata i wciaz jestesmy razem i zakochani:))) Moja kuzynka pojechala z swiezo poslubionym mezem do grecji w podroz poslubna i tam jej obraczka wpadla jej do morza, tez dalej sa razem i maja dzidzie:)) Takze nie sadze by to byl jakis szczegolny znak.

Gość rawaaaaaaa
moj wujek tez zgubił i tez tak niektorzy mowili, zginął w wypadku samochodowym, ale to byc może zbieg okolicznosci

Gość yori
a po jakim czasie byl ten wypadek samochodowy?

Gość do klaudka 27
masz meza?

Gość rawaaaaaaa
dokładnie nie wiem , byłam wtedy mala , wiem o tym od swojej babci

Gość yori
No troche mnie wystraszylas choc z drugiej strony mysle ze przeciez wypadki i inne nieszczesliwe zdarzenia zdarzaja sie nawet gdy nikomu nic nie upada. Takze wszystko zalezy od tego na gorze.

Gość upupup

ja zgubiłam, później wprawdzie się znalazła i została mi oddana ale i tak krótko po tym moje małżeństwo się rozleciało. pozdrawiam ;)

Gość rawaaaaaaa
raczej mysle ze to od nas samych zalezy co w zyciu wybieramy , jakie decyzje podejmujemy , gdyby to zalezało od Niego to swiat nasze zycie byłoby piekne