Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdwed

Kto z was wie co oznacza, rozdwojona na końcu linia życia!!

Polecane posty

Gość zasady chiromancji nick
nic o Bogu tu nie ma , ale nie wiem na ile autor jest wiarygodny- chociaż sam twierdzi że jest :)

zasady chiromancji - to podszyw ktory ukradł mojego nicka, nie czytaj tego wcale :(

Gość do zasady
a co znaczy krzyż pod palcem serdecznym??

Gość ale gdzie
ja sie zastanawiam, skad sie biora, ludzie , ktorzy niedosyc, e kradną komuś nicka,bezczelnie zaczerniajac, ale i wchodzą i bezinteresownie przyjada, napisza jakies straszne wymysły, chcąc kogos w głupi sposob nastarszyc, w stylu rodem z jakiegos głupiego horroru dla nastolatek, za duzo zaczerniony,ukradziony nicku sie głupicg, bezmozgich horrowow naogladałes!

krzyż jest częstym i niepomyślnym znakiem, oznacza wszelkiego rodzaju trudności, braki i nieszczęścia, źle wróży karierze i zdrowiu.Krzyż na wzgórzu słońca ( u ciebie) oznacza przeszkody w odniesieniu sukcesu

strasznie sie niektórym nudzi :)

Gość ale gdzie
"Bardzo ciekawym znakiem, jest tzw Trojkat Neptuna, zwany tez Okiem Boga UTWORZONY Z LINII PRZEZNACZENIA!.LINI MERKUREGO, LINI GłOWY-DUZY OZNACZA BOGATE ZYCIE WEWNETRZNE, ZDOLNOSCI PARAPSYCHOLOGICZNE,, a maly-dobroc połaczony z naiwnoscia, ale ogolnie uwaza sie go za znak ochronny!!" Zasady chiromancji masz cos w tej ksiazce o tym Trojkacie?neptuna?

zaraz sprawdze, czytałam ją ze 3 lata temu, już niewiele pamiętam :)

Gość ale gdzie
zasady chiromancji, a czym sie rozni we wrozeniu prawa reka od lewej?

Gość dqdwed
sprawdz zasady chiromancji co moze oznacza, ze LINIA ZYCIA łACZY SIE Z LINIA GłOWY!!??

Gość do zasady
no to juz widze jaka kariere zrobie :O pewnie nawet nie uda mi sie zrobic kariery jako kuyra domowa psia mac zawsze jakies problemy :(

Gość dqdwed
do zasady, pierdol to!!!co ci mowi Twoja reka i jakies głupie wrozki, wrozby, głusy!!!jak bedziesz naprawde dazyc, do sukcesu i bedziesz tego chciała, bedziesz myslec pozytywnie!!to na pewno ci sie uda zdobyc sukces!!Uwierz w siebie, a cały swiat w ciebie uwierzy!!

lewa dłoń-cechy dziedziczne, prawa-cechy i predyspozycje związane z aktywnością człowieka. linia życia zawsze (prawie) łączy sie z linia rozumu- to dobrze:)

Gość dqdwed
a co znacza te obraczki na nagarstku, ja mam trz , a wszytskie są nie proste idealnie, ale jakby z łańcuszka zrobione były,dwie długie i czerwone, jedna krotsza i cienka

nie bierz tego poważnie !!! chiromancję z przymrużeniem oka należy traktować :o poza tym to tylko jedna książka- już nic nie pisze , nie chcialam żeby ktoś to tak poważnie traktował, :o

Gość dqdwed
do zasady...potratuj to jako zabawe!!bardziej!a zyj swoim zyciem, a nie jak ci linia na rece dyktuje!

Gość dqdwed
ja nie traktuje, powaznie, ale to miła zabawa:)mozesz mi pisac:)bez obaw, sie sie tym zasugeruje!

to napisz więcej, ja wieczorem książkę jeszcze raz poczytam i pogadamy :) bo tak jak sprawdzam po jednej rzeczy to sie gubię :) bo to wszystko powiązane ze sobą jest- jaka linia, znak na jakim wzgórzu gdzie sie zaczyna kończy przerywa itd :) dodam do ulubionych i jutro możemy pogadać, bo tak nie czuję sie na silach :)

ej 😠 nie chce sie dodać, co jest 😠

Gość dqdwed
oki sprobuje ci opisac!!za godzine bede miała czas, to opisze, a TY jutro mi napiszesz!dzieki z gory

ok :) juz się dodało :) a jakby ktoś pisał znów dziwne rzeczy to olej- jak znam życie to tego nicka tez mi zaczernią :) jakoś się jutro "rozpoznamy " :)

Gość dqwdwqed
Dobra wiec, zgodnie z obietnica opisuja moje rece, na prawej mam jakny podwojna linie zycia, na samym poczatku, ale ta druga linia jest blizej kciuka i sie przed połową "własciwej lini zycia" rozdwaja, na prawej rece natomiast co dziwne, kawałek dalej niz za połową lini zycia, linia zycia sie rozdwajai zakreca w lewo idac przez chwile rownolegle z własnicwa linia zycia,, na nadgarstku mam 2obraczki , grube takie łąncuszkowate, a jedna krotka Jak pisałam nie mam jednej ciagłej lini losy, ale skłąda sie ona jakby z trzech nie połoczonych ze soba lini..., linia serca jest starsznie poszarpana:) a na samym dole lini losu, mam jakby mały trojkacik

Gość sloneczna86
Rozdwojona linia serca oznacza rozwód w przyszłości bądź owdowienie, tzn Twoja druga połówka umrze wcześniej ale oczywiście niekoniecznie dużo wcześniej:) mam w rodzinie kilka osob z zrozdwojona i stracily mezow. Ale najczesciej po 20 czy 30 latach malzenstwa:) nie martw sie... ja tez mam rozdwojona i nie pekam:))) a informacje mam od znajomego, który zajmowal sie tarotem i wrozeniem z dloni:)

Gość koza niby głupia
z ręki .........to tylko pies mi je :)

Gość fresz fresz
a jesli juz to Z KTOREJ REKI sie to odczytuje prawa lewa ??

Gość sloneczna86
Szukalam czegos i tu zajrzalam:)) z tego co wiem czyta się z ręki, którą się pisze... ale wróżki czytają z obu... bo z każdej coś wyczytują:) ja mam podobne linie i na prawej i na lewej:) wczoraj znalazlam, ze linia serca, ktora dzieli się na 3 na koncu, oznacza spotaknie wymarzonego partnera w zyciu:) mi sie roztraja na lewej;p;p ale zycie pokaze jak bedzie:))) i nie zawracajcie sobie glowy dlonmi bo sobie w glowe namieszacie hehe:)

Gość sloneczna86
zreszta jak ktos nie jest doswiadczony, niewarto zajmowac sie chiromancja... bo trzeba czytac z calych dloni, ksztltow, kolorow, roznic miedzy nimi, wzgorkow itd:) jezeli tak bardzo chcecie wiedziec co oznaczaja poszczegolne symbole i linie idzcie do kogos kto na tym sie zna, bo niewarto sobie wciskac cos co moze byc nieprawda:) zreszta jak ktos napisal to trzeba traktowac jako zabawe a nie brac na powaznie:)