Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i co ja teraz zrooobiee

Niegotowa na dziecko on tez., nie wiem jak mu to powiedzieć.

Polecane posty

mam pytanie czy któraś z was była w takiej sytuacji,że z partnerem nie planowaliście dziecka,kochaliście się ale staraliście się cieszyć z młodości a tu wpadka.. i czy wasz mąż/chłopak pokochał dzieciątko i w ogoole? ja jestem z moim 4 lata i...wpadliśmy,chociaz sie zabezpieczalismy,tylko gumką,ale jednak i teraz nie wiem jak to powiedzieć mu bo W OGOLE NIE PLANOWALISMY MALENSTWA!!!!! boje sie ze on nie jest na to gotowy, ja mam 20 lat a on 23.. :(

bedzie dobrze :) napeno sie ucieszy powiedz mu normalnie spokojnie wiem ze sie martiwsz ale bedzie ok

zle ujełam w topicu ja sie w sumie ciesze, kocham już to malenstwo ale boje sie jak mu to powiedziec nigdy nie rozmawialismy o tym, tzn o dziecku .. itp

nie pękła..

Gość Roksana27
no to jak niby wpadliscie?

ciesze się ale ja mam dopiero 20 lat a moj chlopak 23

jestescie razem juz dlugo. ty znasz go lepiej niz wszyscy na forum razem wzieci. powiedz mu ze nie planowaliscie ale dzidzia jest. najwazniejsze ze sie kochacie i zacznijcie planowac jak to bedzie i jak sobie poradzicie. Ciesz sie ze on cie kocha. moj maz dowiedzial sie o tym w trakcie separacji...

ja nie przerwe. rudzikk i co ..ucieszył się? zmieniło się coś miedzy wami?

A jakie znaczenie ma teraz to jak wpadli? Ehh... Autorko, jest wiele par, które nie planowały dziecka, ale pokochały je. On cię kocha, jesteście już długo razem. Powiedz mu o tym jak najszybciej. Jeśli cię kocha to zostanie z tobą i będzie cię wspierał. Najważniejsze, że ty się cieszysz, że już czujesz coś do tego maleństwa. Nikt nie zapewni cię, że on zostanie z tobą, ale nie możesz zakładać najgorszego. A czy pokocha maleństwo? Trzymam kciuki żeby tak było :)

no moze twoje studia pozwalaja ci na nauke, ja sobie nie wyobrazam ze bede codzinnie latac na laborki, siedziec po nocach i kuc na wejsciowki i do kolowkiow:o

Jestesmy razem. mowi ze kocha. ja to czuje, to najwazniejsze. boje sie i mam watpliwosci czy zdrada sie nie powtorzy. ale staram sie wierzyc

ślub mamy za rok, kiedyś tak sobie rozmawialiśmy ,że bedziemy mieć rodzinę itp :) dzieciaczki małe, ale zadne z nas sie na to nie zdecydowało,wiadomo,jestesmy młodzi, a to ,że mnie kocha to wiem i nie zostawi bo sam miał ciezkie dzienstwo mam nadzieje po prostu ,że razem ze mną sie ucieszy bo ja mimo strachu juz je kocham :)

Gość ja myślę
że Twój facet ucieszy się że będzie tatką :) niektórzy ludzie nie są gotowi na dziecko a mają po 30 lat. W czasie ciąży u obojga rodzi się instynkt. Twój chłopak będzie musiał pomyśleć o mieszkanku, pokoiku dla malucha i o wszystkim, więc na pewno ucieszy się, że będzie 100% mężczyzną :)

Kochana, skoro ślub planowaliscie. to chyba znaczy, że on chce z tobą być, że ma w planach rodzinę. Uwierz, że tak będzie :).

mieszkamy razem od roku także mieszkanko jest mam nadzieje ,że się ułoży a na studia chodzę zaoczne poniewaz pracuje i ani przez sekunde nie pomyślałam,że bede je miałą przerwać ..

Pamietaj ze swoj strach i watpliwosci przekazesz jemu. podejdz do tego optymistycznie i najpierw porozmawiajcie o tym jak na lepsze zmieni sie wasze zycie a potem dopiero przeanalizujcie ew problemy

Gość fvbmblhglh
a ja tylko się pytam, jak wpdliście skoro uzywaliście gumek zawsze i nie pękła Wam??

Czesława Kot ? PMS? czy masz w sobie aż tyle jadu ?:P

Czesław, skąd ta pewność, czujesz przyjemność z tego co piszesz? Jeden się nie ucieszy mając, 30 lat drugi się ucieszy mając 23. Nie bądz taka pewna. Na świecie istnieją jeszcze innne kolory niż czarny i biały :)

Rudziaa wierze,że będzie dobrze i ,że zdrada się nie powtórzy, trzymam kciuki 🌼 tak,używaliśmy gumek i Nigdy nam nie pękła... :|

nie mam, ale widze zachowanie ludzi wokol mnie. wystarczy ze studiuje i przebywam z samymi facetami i niewielu z nich by sie ucieszylo ze juz bedzie tatusiem i musi zaczac odpwoiedzialne zycie...

Gość fvbmblhglh
dziwne...

i nie czuje przyjemnosci z tego co pisze, mamprawo do wyrazania wlasnych mysli bo to forum dla wszystkich, ni etylko dla tych co chca pocieszac i zakladac rozowy scenariusz zycia.

Pomysl ze moze po szkole bylaby praca itp a jakbyscie chcieli miec dzidzie to okazaloby sie ze ktores z was nie moze.

Ale też nie trzeba zakładać, że na pewno się nie ucieszy. Ja nie mówie, ze masz pocieszać, wogóle nic nie masz. Oprócz tego, ze masz prawo wyrażać swoje zdanie :). A ja się z nim mogę nie zgadzać.