Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

witajcie

Polecane posty

Andrzej napewno mnie nie kojarzysz ale niestety ja tu juz tyle siedze ze znam Twoja legende :P Obym sie nie mylila co do tego kojarzenia bo w przeciwnym razie bedzie to oznaczalo ze przegralam zycie :P

Gość nie wierzę w cuda
zbyt nagłośniłeś problem samobójstwa:o nie jesteś wiarygodny:o albo słaby psychicznie:p

Kiedy w środku nocy stanałem na moście i spojrzałem w lustro wody i zdałęm sobię sprawę że niedługo mozę byc po wszystkim to....postanowiłem dać sobie jeszcze trochę czasu...

Gość nie wierzę w cuda
jesteś idyjotką kurk... czy jak ci tam:o wszystkie uwierzyły w kafeteryjny projekt:D:D:D:D

Gość nie wierzę w cuda
więc jesteś tchórzem projekcie:p soryy, nigdy nie pisałam w tematach tego projektu...ale powrót , to przegięcie:o nie mogłaś stworzyć nowego"bohatera"?:o

Gość nie wierzę w cuda
ja wierzę i obalam ten mit na dobre:D proszęęęęę o coś a la moderne:p weź się wypchaj trocinami ze starego misia Andrzej:p:p:p

Gość nie wierzę w cuda
:D:D:D i co jeszcze? masz chandrę wskutek łez wylanych przez kafeterianki wskutek twojego domniemanego samobójstwa?:D faaaajnie, one płakały:D

Gość nie wierzę w cuda
naiwna jesteś kuraiko:D przecież on, tzn. projekt wie wszystko o tobie:D przecież to nie podszyw:D odróżniaż projekt od podszywu?:D

Gość nie wierzę w cuda
dobra, piszcie sobie do rana ckliwe melodramaty i wierzcie że to autentik men-na mnie czas🖐️

Gość nie wierzę w cuda
też pisałam swojego czasu o jeździe na rowerze jako projekt-tu się wszystko może zdarzyć-zwłaszcza gdy ktoś ma twórczą wyobraźnię:D P.S. sory projekcie ale już nudny jesteś

Tak, poziomka pisze jeszcze, a Andrzej to nie zaden projekt, a zreszta myslcie sobie co chcecie :P

Gość trendsetterka lanserka
zastanawaim sie czy ów Andrzej jest GLITTER czy passe?

Gość Glitter woman jest tylko jedna
chłopie od tygodnia to ja rzadze na tym forum , jestem straznikiem dobrego stylu i tropie trendu tutaj panujące

Jakos kiepsko strzezesz tego dobrego stylu, bo nie zauwazylam takowego na kafe :P