Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestety z bólem to przyznaję

Komuna miala w 1 rację-Zachód jest zgniły i obłudny

Polecane posty

Gość Niestety z bólem to przyznaję

Moi znajmomi z Ulsteru- mieli 15 minut na opuszczenie domu po tym jak ich dom otoczyli dryblasy w kominiarkach i ostra bronia u boku- powod rzekome burdy i libacje organizowane przez nich (okazalo sie pozniej ze kilka ulic dalej mieszkali zule z Rosji, których Angole nie odrózniają od Polaków). Palenie samochodow na polskich blachach, zaczepki wobec Polek i atakowanie ladnych polskich uczennic w szkolach to narastajacy problem (naczesciej atakuja Brytyjki zazdrosne o aparycje i inne pozytywne cechy ciala i umyslu). Krewni i znajomi ktorzy pracuja w Niemczech tez mowia ze czesto daja im odczuc iz sa gorsi- naloty inspekcji pracy, zatrzym,ywanie i odbierania tablic rejestracyjnych rzemieslnikow ktorzy do pracy dojezdzaja samochodami i polskich rejestracjach. Inny przyklad- poprostu amok w przy opisywaniu twardej postawy Kaczynskich w czasie szczytu w Brukseli (nie wnikam czy strategia byla sluszan czy nie)- do tej pory jestem zniesmaczony stylem w jakim demonizowano kaczynskich (osobiscie nie darze ich sympatia ale w tych dnaich czulem sie jakby "naszych bili" 😡

Gość Teraz to odkryłeś Bystrzak z
Ciebie :P

Gość W Polsce cudzoziemcy mają
prawde powiedziawszy rajskie zycie, wiec czemu my Polacy jestesmy gnojeni przez Zachodniaków?! mam juz po dzurki w nosie tej ich politycznej poprawnosci, tej ich obludy, tej tyranii swobod, ktorych ludzie z zachodu w mojej opinii nie doceniaja- kazdy ma prawa, a robic to nie ma komu, dochodzi do tego ze nawet obibok z Polski jest wUK postrzegany jako robokop w kwestiach wydajnosci,solidnosci pracy czy kultury pracy. Nie mozna tylko krytykowac. Polacy a sa ich tu tysiace ( w wiekszosci na nisko platnych posadach) nie krytykuja bo maja rozne powody- generalnie wiedza ze sa "tymi Polaczkami z Kaczystanu". Jesli na Zachodzie jest demokracja i wszyscy sie kochaja to dlaczego maja terrorystow. czemu zachodni terroryzm nie znalazl poparcia w naszej czesci Europy. Nie wiem czy Wegrzy lub Rumuni organizowali w latach 50-80 XX wieku bandy terrorystyczne ktore wysadzaly centra handlowe w Bukareszcie, Budapeszcie. Zydzi w naszej czesci Europy nie chodza do synagog w otoczeniu policji czy tajniakow. Nie musze wypelniac rubryk dotyczacych pochodzenia, narodowosci, rasy, religii jak to ma w Ulstrze czy w Anglii-po co komu taka informacja i co ma zrobic czlowiek ktorego rodzice sa z roznych krajow, roznych ras urodzony w kraju ktorego czuje sie obywatelem ale nie ma dla niego rubruki w kwestionariuszu- bo madrzy inaczej urzednicy nie przewidzieli opcji dla mulatow, metysow, zambosow i innych mieszanek rasowych (wiem jak to boli bo mam paru znajomych ktorzy czuj sie z tym zle gdy ich tozsamosc lub narodowosc zostala sprowadzona do rubryczki ktorej nie moga odfajkowac. To zle wrozy, naprawde zwlaszca w spoleczenstwach multikulturowych. Mam nadzieje ze Polska i inne kraje Europy podejda do tego problemu w inny sposob :P