Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasinski7

Jaką liczbę partnerów seksualnych jesteście w stanie zakaceptować

Polecane posty

Gość praaaaawiczek
co jest mi w stanie dac dziewczyna, co miala kilku partnerow??? na pewno nie bedzie w stanie mnie odbarzyc czuloscia, cieplem i prawdziwa miloscia...

Gość Geecon
prawiczekkkk To tobie do sredniowiecza trzeba. Dziewczynę trzeba oswaiać z jej seksualnoscią stopniowo a nie zafundować jej traumę, jaką ty sobie wymarzyłeś. Bo dla laski to bedzie zajebiście trudne przelamac sie... rozebrac do naga, pozwolic dotykać i w koncu dac sobie wsadzic. Bedzie sie wstydzić, bedzie spięta, niezdolna czerpać z tego przyjemności. Zapewniem sie, że miłych wspomnien nie będzie miała. Moja żona uprawiała ze mną petting na 6 m-cy przed rozdziewiczeniem. Jakieś 1,5 roku chodzenia ze sobą. Była pewna, że chce bym był tym pierwszym i oddawała mi sie stopniowo. Jednak byłem jej pierwszym w kazdym znaczeniu tego słowa. I akurat fakt, ze pozwoliła mi sie piescić czy widziała mojego pena przed defloracją nie uczynio z niej gorszej dziewicy.

Gość praaaaawiczek
Właśnie takim pierwszym jak Ty chciałbym być:) Pozdrawiam:) I zycze kazdemu takiej kobiety jaka ty dostales od losu:) to sie nazywa szczescie

Gość gdgdfgf
\"Nie miałem parcia na cnotkę może dlatego tak desperacko nie potrzebowałem potwierdzenia.\" Prawiczek, czytaj i się ucz. Szczęście mają ci którzy na nie zasługują. P.S. Ja bym od chłoptasia o takich żalosnych poglądach jaktwoje, prawiczku, uciekła. A cnote oddałam temu jednemu jedynemu, tyle że nie ona była dla niego ważna.

Gość praaaaawiczek
no ew. jednego partnera bym przebolal, ale np. 5? to nie dla mnie. dla mnie wazne zeby kobieta byla porzadna, zeby nie miala nieodpowiedniej przeszlosci seksualnej. nie chce kobiety co sie puszczala: miala wielu partnerow, miala jakas przygode, poszla z kims szybko do lozka, spala z kims bez milosci, dla samego seksu, zdradzila, uprawiala seks dla kasy lub innych "korzysci". nie chce dziwki

Gość praaaaawiczek
a Geecon nie mial parcia na cnotke bo sam mial wiele kobiet

Gość upupupupupupupppppp

Gość REALITY GIRL
WIDZE ZE NIC TU PO MNIE ...NIKT BY MNIE NIE ZAAKCEPTOWAL

Gość w gore w gore w gore topic

Gość lukasinski7
Całe jajo polega na tym, że np. prawiczek jest święcie przekonany, że kobieta z nikłym doświadczeniem lub dziewica będzie mu wierna do końca życia. Gówno prawda. Ja już to przerabiałem - za dużo razy byłem oszukiwany, żeby wierzyć w takie rzeczy. Duża liczba partnerów nie jest może akceptowana, ale pozwala zrozumieć, czego się w życiu oczekuje. Tak jak pisałem - dziewica jako późniejsza żony może walić w rogi i być zwykłą kurwą. Nie ma recepty. A seksualna metryka? Daje do myślenia, ale warto tym pogadać we dwoje. Może niektóre rzeczy ciężko przełknąć, ale jeżeli warto. Czy naprawdę uważacie, że pisząc to wszystko o mojej dziewczynie i o sobie mam w zamiarze - będąc z nią w stałym związku - zdradzić ją i oszukać? Jestem na takim etapie, że po 25 kobiecie 26 nic nie zmieni. Chyba, że naprawdę będę ją kochał. I tylko wtedy.