Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie najbardziej oplacalny

który z poniższych biznesów jest najpewniejszy?

Polecane posty

Gość nie najbardziej oplacalny

lecz najpewniejszy - tzn nie musze miec wielkich zyskow, tylko po prostu spokojnie sobie zyc i nie martwic sie skad brac kase na zycie: aha chodzi o dosc male miasto, w ktorym juz kilka takowych sklepow jest: 1- sklep kosmetyczny 2- knajpka fast food 3- pub 4- sklep papierniczy 5- sklep spożywczy 6- nalesnikarnia 7- połączenie kawiarni & fast food & deserki & pub 8- jakieś inne pomysły? :O

Gość
stacja paliw :p a jaki masz kapitał początkowy?

Gość Glitter woman jest tylko jedna
jesli to małe miasto to puby , kawairnie odpadaja(zakałdaja ze coś juz jest ) no chyab za to jakieś turystyczne maisteczko lub lezace przy głonwej trasie miedzy wielkimi miastami - w innym przypadkach odpada , moze papiernik, dzieciaki zawsze potrzebuja matreiałow , mozna rozszerzyć asortyment i jakis bardziej wypasione farbki itp itd, ale czy biznaes na tym konkretny mozan zrobic to nie wiem

Gość
no i całodobowy zakład pogrzebowy lub też sklep monopolowy :)

Oj ciężko tak odpowiedzieć ... nic nie wiemy.. na co jest popyt w miejscu Teojego zamieszkania ... jak wygląda okolica ... czy jest atrakcyjna turystycznie itd .... Ja stawiam na restauraja/pizzeria Neurosa ---- na to jest zawsze popyt ;)

Gość bczhsdgsfs
co 3 restauracja/bar plajtują, więc to sobie odpuść :> na firmę biotechnologiczną trzeba mieć oooogroooomnyyyy kapitał :P z tego co ja sie orientuje, to dobrym pomyslem są prywatne karetki :)

ale biznes pewny :p przed każdym biznesem trzeba zrobić badanie rynku 🖐️ bez tego wróżysz z fusów ;)

Gość o ja nie wytrzymam
weź jakąś ankietkę krótką pyknij i sprawdzisz jakie jest zainteresowanie w twoim regionie. Np. sklep papierniczy może być podwarunkiem że w około nie ma innych tego typu sklepów, kiosków ruchu czy poczt bo tam zazwyczaj podstawowe rzeczy papiernicze można dostać i na tym interesu nie zbijesz bo będziesz musiała ceny obniżać.

Gość bczhsdgsfs
no tak, jezeli ktos ci da kredyt na kilka milionow złotych na poczatek, no to mozesz startowac :P