Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda i szczescliwa

kiedy dzieci z starszym mezczyzna

Polecane posty

Gość mloda i szczescliwa

Mam 24 lata, studia inżynierskie, od wrzesnia mam zamiar zacząć uzup mag. Mam pracę (8-12h/dzien 5dni/tydz). Mój mężczyzna ma 36 lat, pracę (delegacje), wykształcenie. W czerwcu się pobieramy. Teraz ja mieszkam w własnej kawalerce, ale on ma domek:-) więc będziemy mieszkać u niego. Wszystko jest wspaniale. Opisałam tylko to co niby jest najmniej istotne... ale mnie to zaczyna niepokoić. Oboje pragniemy mieć 3 dzieci. Zastanawiam się kiedy. Najchętniej odczekałabym, aż zrobie studia..., ale z drugiej strony sama już bardzo pragnę dzidziusia... Mój ukochany będzie czekał, nawet kilka lat... Po prostu z chęcią niedługo po ślubie chciałabym mieć dziecko... Nie chce aby moje Słonko zmieniało pracę, żeby móc mi pomagać, a z studiami, pracą na odległość (studia około 100km, praca około 30km) i dzieckiem/dziećmi nie wiem czy sobie poradzę... Proszę pomóżcie... Chciałabym, aby spełniło się marzenie mojego mężczyzny... - on pragnie dziecka. Nie chcę, aby czekała jeszcze z 5 lat... Zrezygnować ze studiów?

Gość bdgbdg
no też coś! przecież facet jest młody i długo, długo jeszcze będzie mógł płodzić dzieci a ty to w ogóle smarkula z niedokończoną edukacją żyjcie trochę własnym życiem a nie już potomstwem