Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She 88...

WALENTYNKI jaki prezent ???

Polecane posty

Gość She 88...

Zbliża się 14 Luty, a więc i kolejny coroczny dylemat jeśli chodzi o zakup prezentu (Chyba nie jestem jedyną osoba, która ma taki „problem”) Jestem z kimś dopiero od miesiąca, jest naprawdę cudownie. Osoba ta jest niesamowicie ciekawa, interesuje się : malarstwem, architekturą i innymi tego typu rzeczami. Studiuje prawo. Jest nam ze sobą nieziemsko. Do tej pory wszystko jest jak w bajce: zero kłótni, sprzeczek, nieporozumień .. Wprost istna sielanka  Wiem, że to może zabrzmi dość „śmiesznie” i co poniektórzy mogą powiedzieć że na początku zwykle tak jest, ale ja do tej pory NIGDY nie miałam nikogo tak wartościowego, kto troszczył o by się o mnie jak o najcenniejszy skarb!!  W związku z tym chciałabym, by te walentynki były naprawdę niezwykłe . Nie chcę dawać prezentów typu „ramka ze zdjęciem”, bądź też „komplet kosmetyków”. Chciałabym, by było to coś zupełnie „nowego”. Myślę, że pomysły, które będziecie mi podsuwać pomogą w wyborze nie tylko mi, ale również innym „wybrednym” osobom  Z góry wielkie dzięki za odpowiedź !! Pozdrawiam !! 

Gość bczhsdgsfs
album o malarstwie, pieknie wydany

Gość Ona 88...
Hmm .. np. przez kogo wydany ?

Gość pwn

Gość Młovdvd
Dowiedz się, jaki rodzaj sztuki lubi. Jaki kierunek. Kogo. No i rusz do galerii, tylko tak ze 100zł na ciekawą rzecz musiałabyś mieć. Kup coś przede wszystkim ładnego. Almi decor? Napewno doceni stylowy i dośc drogi drobiazg. W Almi są np. małe szachy, albo jakieś takie gadżety, całkiem nietypowe, z pięknym designem, dość drogie, ale jakże stylowe ;) To będzie dobry upominek.

Gość na walentynki powinno
kupywac sie drobny upominek, zeby drugiej osoby nie wprawic w zaklopotanie

Gość She 88...
Również myślę, że po miesiącu bycia ze sobą nie powinno się, aż tak obciążać portfela, tym bardziej, że nie są to urodziny, tylko walentynki :-) Co do malarstwa to może uściślę...sam maluje.. uwielbia to i przyznam szczerze, ze jest w tym całkiem niezły ;-) ooo i uwielbia La passion du vin

Gość She 88...
Nie ładnie się podszywać :-) "kleksa" heh ... Jeśli tak nisko się cenisz to daj :-p

powinno, nie powinno- to juz chyba zalezy od samych zainteresowanych? nie cierpie jak ktos komus mowi ze powinno byc tak a nie inaczej:o

Gość She 88...
Czesława Kot.. w sumie racja, chociaż nie do końca...

no jak, jak bede miec kasy jak lodu i zechce facetowi kupic auto to co- ni epowinnam bo trzeba kupic tylko upominek?:o

a ja uwielbiam kupowac swojemu facetowi prezenty- i choc zbyt duzo kasy nie moge na to wygospodarowac to kupuje co ja uwazam za stosowne a nie czy ktos uwaza ze powinno byc tak czy siak:o

Gość She 88...
Jej .. każdy pisze to co chce i tyle.. Nie musisz sie do tego stosować ;-) Ja osobiście wyraziłam swoją opinie na ten temat..to wszystko ..

Gość She 88...
Podbijam temat, bo coś zamiera ;-)

Gość She 88...
Podbijam temat, bo coś zamiera ;-)..