Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaarolinaa

niedoświadczona

Polecane posty

Gość Kaaarolinaa

mam już 19 lat, a nie miałam nigdy żadnego faceta, ani nigdy się nie całowałam. Czy facetów będzie to zniechęcało do mnie? że jestem taka niedoświadczona w tych sprawach? dodam, ze nie jestem jakaś brzydka, ale moje stosunki z facetami ograniczały się zwykle do koleżeństwa...

Gość Młovdvd
Troszkę współczuję. Jestem niewiele starsza od Ciebie, a doszło do mnie, że w tym wieku tego typu doświadczenie przekłada się na ogólnie pojętą dojrzałość. Jak masz już za sobą skrępowanie itd. w kontaktach z mężczyznami to inaczej patrzysz na świat, jesteś dojrzała i możesz spokojnie mówić o sobie, że wiesz czego w życiu szukasz. Miałam dwóch mężczyzn i z tym drugim chcę już być do końca. Długo krępował mnie seks. To taka wada zaciemnionej i religijnej Polski. Pierwszy pocałunek - zrób to jak najszybciej, z byle kim. Dosłownie. To nie jest nic romantycznego. Idz do klubu do innego miasta i całuj się z trzema. Zobaczysz, że każdy robi to inaczej i rzadko za pierwszym razem wychodzi. Albo popros luzackiego kolege/koleżankę. Co do seksu - będziesz miała duże zahamowania. Z tym jednak warto poczekac na stały związek. Udanych podniet i samych przyjemności życze =)

Gość Kaaarolinaa
czyli , że wśród facetów nie będę miała już takiego brana, jak te doświadczone?

Gość Abbanita
Młovdvd! Padło Ci na mózg?!!!! 1 pocałunek powinien być romantyczny, subtelny, piękny. Ja po raz pierwszy się całowałam jakoś w wieku 20 lat i super jest i było.

Gość Abbanita
Karolina, facet doceni na 200%, że jesteś niedoświadczona. W jego oczach będzie to oznaczało, że czekałaś tylko na niego. No chyba, że trafisz na jakiegoś zaliczacza.

Gość Kaaarolinaa
Abbanita przywróciłaś mi wiarę w facetów:) Balam się, że jeżeli jestem zielona w tych sprawach, mogę do końca życia zostac sama, a kogoś bym już chciała sobie poszukać :)

Nie martw sie, ja tez "pozno zaczelam":)) Pierwszy pocalunek - mialam okolo 18-19 lat czyli w podobnym wieku Pierwszy raz -22 lata (moj partner to dzis moj maz).

hej kaaarolinaa, mam 20 lat, czyli jestem tylko o rok od Ciebie starsza. i jeszcze 2 miesiace temu bylam w takiej sytuacji jak Ty. tylko ze nigdy nie mialam chlopaka i nie calowalam sie z wlasnego wyboru - bylam bardzo wybredna... i mialam powodzenie. ale odwazylam sie zaufac temu jednemu i jestem szczesliwa. przezylam swoj pierwszy pocalunek, mysle ze niedlugo przezyje z nim swoj pierwszy raz... absolutnie nie caluj sie z byle kim! poczekaj na kogos, z kim bedziesz chciala pocalowac sie po raz pierwszy, na sile nie ma co sie z obcymi facetami zadawac... i nie sadze zeby ktoregokolwiek faceta mialo to zniechecac, ze jestes niedoswiadczona. raczej bedzie sie cieszyl, ze to on jest we wszystkim pierwszy.

Gość Kaaarolinaa
cieszę się, że nie jestem sama :)

Gość obierkaa
19letnia osoba ma prawo byc niedoswiadczona, Ty dopiero zaczynasz zycie...

Gość a co ja mam powiedzieć_
ja mam 21 lat i tez nigdy nic. Zerooo:O Jestem dziewczyną.

Gość Abbanita
Karolina, jak mój chłopak dowiedział się, że jestem dziewicą, to aż mu oczy zabłysły z radości. mam 24 lata - on 26. I jest prawiczkiem. Ja też byle kogo nie szukałam. Gdyby prawiczkiem nie był - kochałabym go też, ale byłoby mi ciężej. Nie daj sobie wmówić, że jest wiek odpowiedni na sex, całowanie. Odpowiedni to te, w którym będziesz gotowa i znajdziesz Tego Faceta. Który będzie na 100%skakał pod sufit z radości,, że czekałaś właśnie na niego.

Gość Kaaarolinaa
czyli nie rzucać sie na pierwszego - lepszego, tylko czekać na właściwego? :)

Gość jasne ze nie zniecheci
ja pierwsy raz sie calowalam wwieku 24 lat..po prostu dlugo nie moglam trafic na takeigo co mi odpowiadal :] a moj facet byl mile zaskoczony (sam to tak okreslil) moim brakiem doswiadczenia nie rzucaj sie na byle co.. :) kolezanka sie rzucila zeby zobaczyc jak to jest a potem zalowala ze to nei z milosci :)

Gość haraldowa
a ja mialm 19 jak wyjechalam do niemiec i nie bylam nigdy z zadnym facetem i poznalam facet az afganistanu i przezylam znim swoj pierwszy raz. byl bardzo doswiadczonym kochankiem i nie zaluje, potem wrocilam do polski i poznalam swojego obecnego chlopak i jestesmy razem do dzis. ciesze sie, ze uprawialam seks juz z tamtym, bo teraz kocham mojego faceta i nie mysle jakby to bylo z innym

Gość haraldowa
teraz jak tak sobie pomysle to chyba nie kochalam tego faceta z afganistanu, byl bardziej moja fascynacja bo bylam mloda i niedoswiadczona, ale nie zaluje ze bylismy razem bo pokazal mi duzo rzeczy i nie czulam sie taka samotna w niemczech

Gość
Młovdvd => pierdolisz jak potłuczona za przzeproszeniem. Jakos nie zauważyłem, żeby panienkom kilochujometry przekładały się na mądrość życiową. Często te z największą przepustowością między nogami jest odwrotnie proporcjonalna i do inteligencji i do mądrości. Skąd się takie tumany biorą? Kaaarolinaa => Pomijając jakichś degeneratów facet, który ci zdejmie wianek będzie uważał, że wygrał los na loterii. Nie przejmuj się. Obyś tylko znalazła sobie porządnego gościa, czego zresztą Ci życzę.