Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syrena Błotna

Jak dać popalić byłej koleżance z pracy???

Polecane posty

..która obrabia mi tyłek przed znajomymi,mówi,że miałam \"lepkie rączki\" i w ogóle?Mam dość jej kłamstw na mój temat i obrabiania.Jak znaleźć sposób aby jej dowalić,zwłaszcza,że już razem nie pracujemy?

Gość Młovdvd
Zadzwoń z budki telefonicznej na policję i powiedz, że w jej mieszkaniu często słyszysz akty przemocy i właśnie jest wielka kłótnia (musisz wiedzieć, że jest wtedy w domu) i boisz się, że ta niezrównoważona kobieta coś komuś zrobi. (musisz znać adres i wiedzieć z kim mieszka). Zrób to 3 razy i gwarantuje, że będzie laska pod ostrzałem. Najlepiej różne głosy, różne budki. Powodzenia :] Niech wredni, niemili i zazdrośni ludzie się uspokoją i zajmą sobą.

Gość Młovdvd
Aha, no i koniecznie, nie gadaj o tym nikomu i nie interesuj się/nie wypytuj o nią. W żadnym wypadku na żadnej płaszczyźnie życia nie okazuj zainteresowania tą dziewczyną, żeby nie zbudzić podejrzeń. Pozdrawiam :)

Gość nieżyczliwa Franciszka
Inna metoda : idź po poradę do psychiatry, bo jesteś pieprznięta. Mam nadzieję, że zwichniesz nogę w kostce dziś po 17.

Gość Młovdvd
Kiedy tylko ranne wstaną zorze wyjmuję z odbytu gaśnicę samochodową i pędzę na czworakach do Fabryki Kabli w Szreńsku, wpadam na zebranie zarządu i wprawiam owych nudnych panów w niemałe zakłopotanie wymierzając im silne ciosy lewą piersią w łyse glace. :classic_cool:

Gość Maniek z braamy
Wiesz co sie robi w takich sytuacjach?Mowi sie tej osobie wprost,ze klamie.Jezeli chcesz "jej dowalic",stawiasz sie na rowni z nia.A wiec?