Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca __pracy

boję się, że się stoczę na margines społeczeństwa

Polecane posty

Gość szukajaca __pracy

:(

Gość szukajaca __pracy
staczam sie tak naprawde od nastu lat, bo te okresy gdy mialam prace byly bardzo trudne i ciagle mialm noz na gardle :o zwyczajnie w domu za kazda porazke zwiazana z zyciem zawodowym dostawalam burę... przepraszam, ze pisze o takich bzdurach, gdy ludzie maja gorsze problemy i tragedie

szukajaca __pracy - ludzie to ludzie, ty to ty. więc nie bagatelizuj swoich problemów ;) czy dobrze rozumiem, że dotąd pracowałaś krótko i krótkotrwale, w wielu różnych miejscach?

Gość szukajaca __pracy
hellishbloodystorm -->tak, pracowalam w wielu roznych miejscach no i krotnie zmienialam w swoim zyciu zawod i to zawsze na swoj koszt - nigdy zaden pracodawca we mnie nie zainwestowal,a moze gdyby to ktorys zrobil to by mnie bardziej szanowal?

Gość foletowabrzoza
po pierwsze,po drugie,po trzecie-NIE BÓJ SIĘ! Strach w niczym nie pomoże.Wręcz przeciwnie,jeszcze bardziej ściągnie Cię w dół i odbierze energię. Wierz w siebie i przenigdy się nie poddawaj.Powodzenia.

Gość szukajaca __pracy
poczytalam o tej spirali upadku - taka spirale to ja juz przeszlam i przynajmniej raz udalo mi sie w tego wyrwac 2-krotnie zmienialam zawod - poprzednio ucielo mi cyferke 2, wiec uzupelniam info hellishbloodystorm-->teraz to szukam kogoś, kto wreszcie da mi szansę na rozwój, bo juz dosyc mam swojej dzialalnosci /pare lat zycia i duzo pieniedzy utopilam w cos do czego zmuszali mnie rodzice i na razie dziekuje za takie rozwiazanie/

szukajaca __pracy - to moze pomysl o tym, czego ty chcesz, gdzie i jak pracowac. nikt nie byl jeszcze szczescliwy spelniajac oczekiwania innych :)

Gość szukajaca __pracy
helli --->muszę iść spać, bo ma kłopoty ze wstawaniem a teraz to juz w ogóle nie wiem jak wstanę ...:( milej nocy, dziękuję Wam bardzo, że poświęciłyście mi czas i porozmawiałyście chwilkę 🌻

Gość zgadzam sie_________
problem w tym ze niektorzy nie widza sie w ZADNEJ pracy np ja:O

Gość szukajaca __pracy