Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaa

ALE WTOPA... CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaa

Pod nieobecnosc rodzicow mojego chłopaka musielismy kilka dni pomieszkac w ich domu bo bylismy w trakcie przperowadzki i było to konieczne... Podczas zblizenia gdy moj chłopak zdejmowal ze mnie blielizne (zwykle ją rozrzuca) wylądowała (jak sie potem okazalo) razem z wkładką (na majtkach:O) pod jego łozkiem... zupełnie o tym zapomnielismy :( i jego mama po powrocie sprzątając (jest pedantką) znalazła to :O i dostało sie nam za to bardzo (tzn. rozmawiala przez tel i na zywo tylko z nim). Tak wiem to było niesmaczne (miala prawo tak to 'nazwac') ale mi jest teraz tak głupio ze najchetniej bym sie pod ziemie zapadła i nie wyobrazam sobie naszego kolejnego spotkania :( tak sie staralam zeby mnie polubila, bo mozliwe ze bedziemy rodziną... a tu taka wtopa :O Co zrobic..... bo przeciez bedziemy musialy sie spotkac predzej czy pozniej...... boje sie :(

Gość dobreeee hyhyhyyy
hahahahahahaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zmartwionaaaaaaa
moze dla ciebie to smieszne.... ja tez bym sie śmiala gdyby nie chodziło o mnie :(

Gość Ania25.
hmm a może ona była zła po p rostu ze uprawialiscie seks analny i nie pozwoliłas mu dojsc w tyłku ?

Gość fdsfsfd
sama jesteś sobie winna i fakt ze niesmak pozostanie (na dodatek ta wkładka...) jakim cudem nie zorientowałaś się że nie możesz znaleźć majtek???

Gość ale co Wy wszyscy..
z tym kałem ? :O