Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaa

ALE WTOPA... CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaa

Pod nieobecnosc rodzicow mojego chłopaka musielismy kilka dni pomieszkac w ich domu bo bylismy w trakcie przperowadzki i było to konieczne... Podczas zblizenia gdy moj chłopak zdejmowal ze mnie blielizne (zwykle ją rozrzuca) wylądowała (jak sie potem okazalo) razem z wkładką (na majtkach ) pod jego łozkiem... zupełnie o tym zapomnielismy i jego mama po powrocie sprzątając (jest pedantką) znalazła to i dostało sie nam za to bardzo (tzn. rozmawiala przez tel i na zywo tylko z nim). Tak wiem to było niesmaczne (miala prawo tak to 'nazwac') ale mi jest teraz tak głupio ze najchetniej bym sie pod ziemie zapadła i nie wyobrazam sobie naszego kolejnego spotkania tak sie staralam zeby mnie polubila, bo mozliwe ze bedziemy rodziną... a tu taka wtopa Co zrobic..... bo przeciez bedziemy musialy sie spotkac predzej czy pozniej...... boje sie :(

Gość PAzdrowa
wiesz co? ja mialam identyczna sytuacje... to znaczy mama mojego chlopaka znalazla zuzyta prezerwatywe zachowala to w tajemnicy, ze mna sie spotkala i pogadala na spokojnie i w krotce wsyztsko bylo juz dobrze

Gość zmartwionaaaaaaa
Ale ona zrobila z tego afere i nagadałą mu przez tel a potem jak pojechał do domu :(Jego mama na prawde jest straszną pedantką...przed wyjazdem wszystko posprzątalismy (oprocz zaglądania pod łozko niestety) a i tak stwierdziła ze zostawilismy bałagan :(

Gość moniiia
a Ty się nie zorientowałaś, że brakuje Ci bielizny? ... dziwne :O

Gość zmartwionaaaaaaa
no wlasnie nie, bo bylismy w trakcie przeprowadzki i przywiezlismy do nich pełno naszych ubran do prania (cały karton rowniez bielizny) :(

Gość moniiia
ja starałabym się zapomnieć o tym incydencie ... najgorsze będzie pierwsze spotkanie, a potem już powinno być z górki :) jeśli ta matka jest osobą z klasą, to nie będzie drążyć tematu, a jeśli nie jest, to wcześniej czy później będziesz miała i tak przechlapane (zawsze jakiś powód się znajdzie)

Sorry, ale to było pod JEGO łóżkiem, nie jej. Uznaje, ze obie macie porawo - ona się gniewać, ale Ty odczuwać to inaczej. Jedną rzeczą jest przyjęcie czegoś do wiadomości - zyczliwue i bez cenzury, ale zgadzanie się z ta opinią to inna sprawa, wcale nie musisz. Ani wymagać od niej, żeby sądziła to co Ty. Czy i kiedy Cię polubi to jej decyzja, daj jej czas. Przy spotkaniu po prostu przeproś, ale raz, z szacunkiem, ale bez przesady, nie ma co się kamieniować. Niech sobie będzie pedantką, a Ty nie, nie musicie się uzgadniać, to dopiero droga do konfliktu;)

Gość zmartwionaaaaaaa
Ale myyslisz, ze powinnam sama ją przeprosic itd.?

Gość zmartwionaaaaaaa
ale u niej w domu..... co mam powiedziec, przepraszam za ten incydent? :O kurde to bedzie straszne :O

Przy najbliższym spotkaniu powiedz, że przepraszasz za swoje roztargnienie i ubranie zostawione pod łóżkiem Twojego faceta, ale masz nadzieję, że nie jest o to zła - najlepiej się aż tak nie przejmować

Gość zmartwionaaaaaaa
heh ale ja wiem ze była o to zła, i pewnie nadal jest.. wiecie, ona jest dosc specyficzna... jak jestesmy u nich na obiedzie to moj chlopak chce jak najszybciej sie zwijac, bo ona ciągle mu truje ze jest np. zle ubrany, ma pogniecone spodnie, ze pali itd. i karze mi go zmienic....

Gość smierdzi mi to
ale zapomnialas ze brakuje ci majtek?? dziwne

Gość zmartwionaaaaaaa
napisalam ze mielismy przeprowadzke i przywiezlismy do nich góre prania bo nie mamy teraz pralki... była tam tez masa bielizny- juz wypranej takze i poprostu zapomnialam...

Gość smierdzi mi to
ok, rozumie, ze bielizna bielizną, przeprowadzka itp no ale nie szukalas majtek ktore on zdjał ci z tyłka?? ja pamietam w jakich majtkach chodzilam przed stosunkiem ... haha

Gość zmartwionaaaaaaa
Boze drogi o co Ci chodzi???? przeciez mowie ze zapomnialam o nich, Ty nigdy niczego w zyciu nie zapomnialas?

Gość smierdzi mi to
o nic mi nie chodzi.. tylko dziwne mi sie wydaje by zapomniec o majtkach, do tego z wkładką?? to pierwsza rzecz , ktorej szukam po wspolzyciu z moim facetem.... wspolczuje ci...mam nadzieje ze ta sytuacja z przyszla wyklaruje sie ladnie, moze po prostu porozmawiaj z nią, że mialas chwile zapomnienia z jej synem:D... no zdarza sie zapomniec..ale wlozyc majtki:P:P:P pozdrawiam🖐️

Gość smierdzi mi to
*z przszyła teściową

Gość zmartwionaaaaaaa
Ale ja nie ubieralam tych majtek po... a rano szłam sie kąpac i ubralam inne... ehhh nie bede sie juz tłumaczyc :P tylko martwie sie co bedzie dalej.... :(

Gość w góree

Gość xarax
twoja teściowa nie ma klasy, moja przy mnie zauważyła na podłodze zużytą prezerwatywę (ja jej nie widziałam, a pięć razy koło niej łaziłam) i tylko się zaśmiała. ja zrobiłam się czerwona jak burak, a ona na to, że nie ma powodu, że to normalne itp. i moja teściowa nie jest aniołem, ale trzeba być wredną raszplą żeby rozdmuchiwać żenujące sytuacje i już ja bym jej powiedziała, że cieszę się, że znalazła moje majtki

Gość zmartwionaaaaaaa
jestem ciekawa czy rozdmucha to bardziej jak przyjade kiedys i przeprosze.... mysle ze tak :( moja mama by pewnie powiedziala mi o czyms takim na ucho i byloby po temacie...

Gość AJAJAJ