Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaneta_23

Jak zaakceptowac rodzine mojego ukochanego??

Polecane posty

Gość zaneta_23

Mieszkam z moim chłopakiem od ponad roku- bardzo mocno go kocham i jestem z nim szczesliwa, ale cała ta sielanke zakłóca jego rodzina. Oni mnie nienawidza i nie chca znac. Od poczatku mnie nie akceptowali bo pochodze z ubogiej rofdziny i nie mam wyzszego wykształcenia. Mój ukochany jest bardzo z nimi zżyty- niestety oni próbuja nim manipulować. Ja tez nie była do konca w porzadku- od poczatku wtracałam sie w jego konatakty z rodzina- czasem mu je utrudniałam. Mojej winy tez duzo jest, ale ja to wszystko robiłam z obawy, ze go strace!! Kocham go bardzo mocno i jest mi z nim cudownie, ale jego rodzina nie odpuszcza i ciagle miesza w naszym zwiazku. Na wszystki uroczystosci chodzi sam a ja siedze w domu i jest mi bardzo smutno. Czasem przez jego roidzine kłócimy sie i padaj bardzo przykre słowa.

Gość trtrtrtr
"Ja tez nie była do konca w porzadku- od poczatku wtracałam sie w jego konatakty z rodzina- czasem mu je utrudniałam." To bardzo nierozsądne. Zdystansuj się, nie wtrącaj. Niech twój chłopak ma w tobie oparcie a nie kogoś kto wywiera na niego presję podobnie jak jego rodzina. A oni z czasem się do ciebie przekonają. P.S. Pomyśl poważnie o dokształceniu się.