Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana ja

CHCE ZOSTAĆ POLICJANTKA !!!

Polecane posty

Gość niezdecydowana ja

Hej. Moim marzeniem jest zostac policjantka.Po skonczeniu szkoły troche czekałam z ta decyzja, ale teraz jest chyba odpowiedni moment-obnizyli progi. Tylko mam teraz sesje i tak własnie to przekładam- nie wiem czy isc juz teraz papiery złozyć czy poczekac na koniec roku akadem.! Bo nie wiem ile to wszystko trwa dokładnie od złozenia papierów -testy itd. aż do pojscia na szkołkę-NIE WIECIE? No i tak na w ramach zapytania myslicie aby próbowac- potrzebne chyba jest mi troche jakies wsparcie:)

Gość nhgjhuj
a uczciwej roboty nie mozesz poszukac?

Przy każdej szkole policji jest rekrutacja-nawet na necie piszą jakie musisz spełniać wymagania, czy są testy ze sprawności i takie tam...Acha chyba nie ma dużo szkół policyjnych w naszym kraju-ja znam Szczytno i Słupsk jedynie

Gość elemele
a ty masz jakis kontakt z wyzej wymienionymi szkółkami?

Gość elemele
bo ja mam takie pytania, moge ci pare zadac?

Gość niezdecydowana ja
ja zachodniopomorski- a czemu pytasz?

Gość elemele
ja jaka szkole konczsz?

Gość niezdecydowana ja
robie licencjata- pedagogika

Ja również satram się o posadę w policji no i egzamin sprawnościowy mam 17 marca

Gość niezdecydowana ja
takk :) to super a kiedy papiery zostały złozone? bo mnie interesuje własnie ile musiałabym czekac na termin egzam.

Gość elemele
a ja tak sie zastanawiam czy ja nie jestem juz za stara.niedawno skonczylam 27 rok zycia. i tak mam licencjat z pedagogiki resocjalizacjnej, odbyte 15 tyg. praktyki w zespole do spraw nieletnich w policji, nie powiem praca fajna. Teraz jestem na 1 roku, wlasnie koncze 1 semestr z ped.ogolej magisterskie. i tak mam dobrego znajomego, ktory tez skonczyl ta uczelnie co ja, odbyl szkolke w slupsku i pracuje jako policjant od ochrony meczow, imprez. Strasznie narzeka, ma marne 900 zł... hmmm... a ja mam synka 2 letniego i szukam pracy takiej aby wracac normalnie z pracy i dziecko moc odebrac ze przedszkola. Co mi radzicie?

Gość badaniem ginekologicznym
i tak odpadniecie na sprawnościówce:p

Gość elemele
do badaniem ginekologicznym a skad masz taka pewnosc ze odpadniemy? ja od dziecka niemalze zawodowo daje czadu na lodzie,. o to sie nie martwie

nie odpadniemy tak od razu ;P jak już bo przepisy się zmieniły

Gość elemele
2fce, a jak testy psychologiczne?

elemele -- moja siostra w wieku 25 lat poszła do policji była matką samotnie wychowującą synka który miał wówczas 4 latka... nie jesteś wcale a wcale za satra

skoro skończyłaś 27 lat to już moze być problem... bo tam nabór jest właśnie do 27 roku życia... a w policji napewno nie będziesz pracować w normalnych godxzinach...

Gość HWDP
mamy tradycje jebac policje byc strózem prawa to jest pomysł durny pierdolmy wszyscy razem policyjne kurwy

Gość niezdecydowana ja
2fce a kiedy składałas papiery i ile czekałas na termin edzam.?

a testy psychologiczne to będzie trudniej najpierw to trzeba test sprawnościowy zaliczyć o ile nie zaliczysz czy za liczysz i tak przechoidzisz dalej i wtedty właśnie nadrabiasz testem psychologicznym jeżeli pójdzie marnie to neistety dowidzenia

Gość elemele
ja prawie samotnie wychowuje, moj maz jest kurierem na wlasnej dzialalnosci,wiec cale dnie go nie ma. a w jakiej sekcji pracuje twoja siostra?

moja siostra pracuje w normalnych godzinach w komendzie od 8 rano do 15 więc można pracować normalnie ja złożyłam dokumenty 2 tygodnie temu jestem z woj podlaskiego weszłam na stronę internetową i zobaczyłam podane były daty kiedy się odbywają egzaminy zaniosłam i teraz czekam na egzamin

Gość elemele
powodzenia ci zycze!!! ja jestem z pomorskiego znajdz w necie film, z egzaminu sprawnosciowego, to co pisze ginekologiczna to prawda

najgorsze jest to ze teraz biorą i bez matury... ja nikogo nie chcę obrazić bo noga moze się powinąć, ja tez nie zdalam jej za pierwszym razem, ale są ci co nie zdali bo im isę noga powinęła, i ci co nie zdali bo nie ma możliwosci zeby zdał skoro czytać nie potrafi... ja wam zyczę jak najlepiej!!! znajomości mi sie przydadzą;)

Gość elemele
badaniem ginekologicznym. o jasna cholerka, nie wiedzialam ze biora bez matury... znow chyba zacznie sie klimacik chamskich policjantow jak za komuny, owszem nie kazdy.

Gość niezdecydowana ja
2fce to szybko, u Nas nie ma podanych terminów egzamin.tylko terminy przyjęć. A co do tego oderwania nogi przy zucie to na filmie jest pokazane że babka skacze rzucając wiec chyba mozna, aby tylko zza głowy rzucac oburącz!!