Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia007

Czy on sie tak szybko odkochał???!!!

Polecane posty

Gość klaudia007

Byłam z mężczyzna 1,5 roku mowil ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie że chce być ze mna juz zawsze ze nigdy nikogo nie pokocha tak jak mnie... gdy z nim zerwałam po 2 tyg zaczoł sie spotykac z inna teraz sa ze soba. Czy on znalazl sobie inna na pocieszenie ( bo przecież nie mozna sie odkochac w 2 tyg) czy poprostu mnie nie kochal?

Można się odkochać, ale jak z Toba tyle był, to może sie przyzwyczaił i może jeszcze mu Ciebie zabraknie i wróci, jeśli Ty wciąż go będziesz chciała...

Gość uwierz mi ze mozna
Ty zerwalas, On nie tracil czasu... :P

Natrafiła się jakaś to korzysta z życia. Każdy by tak zrobił gdyby miał z kim. Te opłakiwanie latami za miłością to jakieś brednie.

Gość Ju...
Klaudia, a sprawdź.Odzyskaj do i zaraz znowu rzuć - fajna zabawa.;):P

Gość Ju...
Niom, ciesz się, że masz spokój. Czy naprawdę chciabyś, żeby CIe dręczył w nieskończoność i robił z siebie idiotę? Przecież to żałosne i męczące.:o

Gość Ju...
Rosalindo, wiem, pisałam do Klaudki.:D

Gość klaudia007
Do JU.. wiesz moze i bym chciała żeby tak szybko mu nie przeszło bo wiedzialabym że jego uczucie było prawdziwe i silne...ja niby zerwałam ale tak jakoś mi go brakuje... mysle o nim gdy zobacze miejsca w których razem bylismy lub uslysze nasze piosenki , zastanawiam sie czy on tez tak ma czy poprostu jest z inna o mnie zapomnial tak szybko...

dorośnij dziewczynko i naucz sie, ze nie zrywa sie na próbe, nie zrywa sie bo akurat ma sie taką ochote... facet dobrze zrobil, ze Cie olął i tyle...

Gość Ju...
Niemożliwe, żeby zapomniał. Spokojnie, cierpi na pewno.:)

Gość klaudia007
odświeżam

Gość czlowiek_roku
Bylo nie zrywac, teraz sobie pluj w brode. Tak w ogole gdyby byl sam, plakal i cial sie z rozpaczy to nadal bys go miala w dupie - tak to dziala.

Gość taktak....
skoro zerwałaś półtora roczny związek to miał prawo się związać nawet na drugi dzień. Tu nie ma mowy o odkochiwaniu się tylko o bólu, który trzeba złagodzić. Cóż życzę, żeby zakochał się w nowej partnerce a Tobie, żebyś się nie zastanawiała nad czymś, co Ciebie już nie dotyczy.