Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwirkaaa

problem z jęz angielskim...

Polecane posty

Gość elwirkaaa
dobra,dzięki...odpowiedziałam sobie sama,nie mam czasu na żarty,myslałam,ze jest tu tez ktoś poważny,ale nic z tego....to nara

Gość elwirkaaa
podnosze temat i ponawiam swoja prośbe z popołudnia,moze teraz jest tu ktos"normalny" (nie ujmujac nic nikomu),bo za pierwszym podejściem szczęścia nie miałam....

ja moge sprobowac, ale to nie bedzie za 10 minut .. bo jestem w pracy ... i ukrywac sie musze :)

Gość elwirkaaa
ogromne dzięki,a co chodzi dokładnie to napisze na maila,bo tu wiekszośc mysli ,ze to żart,i nie musi byc za 10 minut

Gość elwirkaaa
więc jak wrócisz do domu,albo nawet jutro,to po prostu odczytaj maila....boze ,nawet nie wiesz jak sie cieszę:-)))

ja myslalam, ze to na teraz i jzu zaczelam "dziergac " :) Anybody who wants to leave country either for vacations or to start a new life needs to be prepared and well aware of what can one expects. First of all it is important to know the primary language or any other that can allow you to communicate with the people living in the country you are going to visit. The culture is very important. You need to know what gestures are appropriate and approved and what aren’t. - nie wiem czy tak mniej wiecej moze byc ...

Gość elwirkaaa
ogromne dzieki,oczywiscie ,że może byc, ale i tak wysłałam maila,bo chce to godnie zakonczyc..więcproszę , w domu odczytaj :-)