miedziaczek 0 Napisano Marzec 6, 2008 Witam! Od niedawna używam krążka, jak narazie dobrze się czuję i mogę go polecić wszystkim Paniom. jest w aptekach od 01.03. i zapłaciłam za niego 47,90zł. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać chętnie odpowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opisz nam jego dzialanie Napisano Marzec 6, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miedziaczek 0 Napisano Marzec 6, 2008 Działa jak tabletka antykoncepcyjna, wydziela 2 żeńskie hormony płciowe, które hamują uwalnianie komórek z jajników ( nie są uwalnianie więc nie może nastąpić zapłodnienie). moim zdaniem jest o tyle lepsza od tabletek,że nie męczy wątroby i żołądka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FGGGF Napisano Kwiecień 2, 2008 A CZY MOZNA GO KUPIC BEZ RECEPTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgfggf Napisano Kwiecień 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duzaMI 0 Napisano Maj 22, 2008 ja juz jestem w posiadaniu nuvaring\'u, za tydzien zaczne go \'\'uzywac\'\', ale slyszalam o nim same pozytywne opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adanna Napisano Maj 22, 2008 A ulotka? Podobno piszą,że też jest ryzyko zakrzepicy,tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 22, 2008 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3023791 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sleeker 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Do tej pory brałam cilest, ale teraz jestem po skonczeniu opakowania (7 dniowa przerwa) czy nuvaring krazek mam załozyc normalnie dzien po 7 dniowej przerwie, bo naczytałam sie w internecie tyle roznych odpowiedzi ze zgłupiałam, a byłam pewna ze nie musze o to pytac lekarza i sama juz nie wiem. POMOCY ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama 3 świnek Napisano Październik 4, 2009 Tak, normalnie, po 7dniowej przerwie. Jakbys zaczynala nowy blister. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach