Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jajko Lewe

Powinna tak być!!! Prawda drogie panie??

Polecane posty

Gość Jajko Lewe

Moim zdaniem kobiety powinny mieć co najmniej jeszcze 2 dziurki, poza tymi dwoma (cipka i tyłeczek) jeszcze nie wiem np na posladkach dwie tak by facet się wogóle nie nudził, a w razie czego mogłyby obsłużyc większą ilość mężczyzn :) Co wy na to ?? Prawda że fajny pomysł ?? Byłoby super

tak, a faceci powinni mieć jeszcze 3 dodatkowe fiuty, różnej wielkości :o tak, żeby kobieta się nie nudziła

Gość poijpij
kolega ma racje zapomniał tylko dodac ze te dodatkowe dzióry nie powinny krwawic raz w miesiacu.

Gość A faktycznie
Z tymi fiutami to też by było niezłe

a faceci dodatkowego fiuta na czole:P

Gość Jajko Lewe
po dłuższym namysle ze mi tez przydały by mi sie ze 2 dziury a nie tylko ta w bupie moglbym wtedy obsłuzyc kilku kolegóe na raz :) co wy na to?

Gość beatafgo
A ciekawe jakbys sobie kasanowo poradzil z tyloma dziurami? Masz zapasowe penisy?

Gość Jajko Lewe
bez problemów poradziłbym wtedy sobie z drużyna czarnoskorych koszykarzy,a tak...musze co 2 tygodnie lepic dupe na plaster przezroczysty,bo nie stac mnie na proszek do prania,zwieracz - nie sługa :classic_cool:

Gość beatafgo
I co to ekspedientka w sklepie, ze napisales, ze moglaby obsluzyc wiékszá ilosc? Sam sobie dziury zrób i niech Cié posówa 4 na raz jak bédzie Ci milo to wtedy proponuj takie udziwienia dla kobiet

Gość Jajko Lewe
Jaka ekspedientka? Po prostu kobieta. Mam wytłumaczyć? No proste przecież miała by więcej dziur to więcej facetów na raz mogło by ją posuwać. I ona by miała lepiej i wiecej facetów na raz miałoby lepiej. Co ty na to?

Gość beatafgo
Ja na to, ze niech Ciebie posówa kilku facetów na raz. To, ze Ciebie to bawi, to nie znaczy, ze innych tez

Gość Jajko Lewe
Ale to niemożliwe aby mnie posuwało tylu facetów. Bowiem nie jestem gejem! Zresztą homoseksualizm to grzech, ale w waszym przypadku byłoby to w miare poprawne. Wogóle nie rozumiem z czego robisz problem??

Gość beatafgo
Homosexualizm to grzech - a sex grupowy z bandá napalenców to rozrywka ? Po prostu szkoda mi facetów, którzy myslá swoim penisem. A raczej tych kobiet co z nimi sá Do tego sié mózgu uzywa wiesz?

Gość JlVe
Nie nie wiem :P