Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia74

eurorest - darmowe noclegi

Polecane posty

ech szkoda :P wiem że przy odbiorze kuponu płaci się 50 zł ale czy te 14 noclegów jest za darmoche czy nie?

Gość do juliusz...
naprawde musisz byc biedny skoro nigdy od nikogo nie dostales nic za darmo... zal mi cie

Gość do juliusz...
ja dostaję za darmo świeżutki posiłek w jadłodajni dla bezdomnych gdzie jestem stałą bywalczynią :) a tak to sprzedaję się za paczkę słonych paluszków :classic_cool:

Gość ejbabunia
tez sie nad tym zastanawiam. ale wydje mi sie ze to podpucha zwyla jest. bo za duzo osob "zostalo wylosowanych" do przetestowania hoteli

Gość do juliusz...
kiedyś nawet pewien obcy mężczyzna kopną mnie w twarz i poprawił moją urodę nie musiałam iść na operację plastyczną :classic_cool: tyle rzeczy dostałam za darmo :)

Gość do juliusz...
za darmo byłam także gwałcona w schowku na szczotki przez woźnego z podstawówki dzisiaj bym się ceniła i wzięła za to 50gr :classic_cool:

Gość czytałam o tym
są o tym topiki tutaj , wpisz też w google , wyświetlą ci się różne fora dyskusyjne. Generalnie jeste tak, ze noclegi są za free ale musisz opłacić stawkę żywieniową, któa biorąc pod uwagę standard hoteli jest b wysoka. i ogółem wyjdzie ci dużo drożej niż np na jakichś kwaterach z wyżywieniem tyle ze w dobrym hotelu (albo i niekoniecznie)

Gość do juliusz...
nawet podszywanie ci nie wychodzi, jesli smiesza cie ludzie bezdomni to jak patrzysz w lustro pewnie nie mozesz przestac sie smiac, smiej sie smiej nie kazdy smieje sie z tego nad czym powinien plakac

Gość do juliusz...
rozmawiam sama ze sobą , zaraz wezmę leki :)

Gość do juliusz...
w dzieciństwie rodzice szyli mi ubrania z mięsa ,żeby chociaż psy się chciały ze mną bawić 😭

Gość do juliusz...
miałam orgazm !! miałam orgazm !! :) :) :) :classic_cool:

Gość do juliusz...
oj widze ze cie to bardzo ruszylo ze tak sie podszywasz tylko nie wiem po co bo to ani smieszne ani wkurzajace no nic baw sie dalej