Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitaanita7

INTERNET

Polecane posty

Gość anitaanita7

Poznalismy sie przez internet 1,5 roku temu. razem mieszkamy, ale on caly czas lazi po stronach randkowych. Dla niego to nic zlego dla mnie koszmar. Ciagle zmienia nicki, w ostatnim odmlodzil sie o 9 lat. Czy to jest normalne?

Gość anitaanita7
Nie pomagaja moje placze, awantury, prosby. Wg niego niepotzrbnie szperam . Jak mam mu wytlumaczyc, ze mnie tym rani?

widocznie wlazenie na te serwisy jest dla niego wazniejsze niz twoje dobro. fakty mowia same za siebie, nie wiem dlaczego tak wiele kobiet oszukuje sie.

Gość anitaanita7
Ale on nie spotyka sie z nikim... jak mam z nim rozmawiac? stracilam do niego calkiem zaufanie,

nie spotyka sie, ale wie, ze samo wchdzenie na te strony rani cie bardzo i doprowadza do placzu, a nadal to robi! to mowi samo za siebie, obojetnie jakys z nim rozmawiala, on juz wybral. dla niego mozesz narzekac, lamentowac, plakac, jawnie cierpiec, ale to dla niego nie jest wystarczajacy powod aby zrezygnowac z tch stron. co jestes jeszcze w stanie zrobic? zaczac sie ciac, zeby powod byl wystarczajaco wazny? nie warto! moim zdaniem, znaczysz dla niego mniej niz ci sie wydaje.

Gość kasiuliiica24
moj tez tak robil a jak sie zorientowalam powiedzialam mu wprost- rani mnie to, odchodze wkoncu doszlismy do porozumienia,on skasowal wszystkie nicki i obiecal,ze skonczy z kolezankami internetowymi i juz ja nie mam nic przeciw, zeby sobie pogadal np z znajoma z rzeczywistosci, ma takie tak jak ja mam znajomych i z nimi rozmawiam, ale internetowe-randki (sama nazwa mowi za siebie) i flirty to za wiele on doskonale wie,ze jesli sie okaze, ze zas to zrobil- idzie won i tyle postaw sprawe jasno facetowi, jesli on nie rozumie,ze robi zle i nie ma wyrzutow sumienia-to sie nie zmieni, taka prawda

Gość anitaanita7
to to ja chyba wiem:(, wiem, ze nie jest we mnie jak to nazywa " jeszcze" zakochany. Ale jak ma do mnie zaczac cos wiecej czuc, kiedy sa ciagle wojny o ten pieprzony internet. Wg niego robi to bo chce sobie tylko popisac.

Gość kasiuliiica24
:/ jesli nie kocha i mowi wprost?po 1,5 roku? to sorry, ale przecierp, wybecz sie ale odejdz 1,5 roku to za dlugo na zakochanie sie

Gość anitaanita7
latwo powiedziec, jak ja kocham i licze na cud:(, jak sie nie klocimy o ten internet jest fajnie:)

Gość DAY ONE
O ...TO PODAJ MI ADRESY STRON RANDKOWYCH SZUKAM OD WCZORAJ ...NAPRAWDE NIEMOGE JAKOS ZNALEZC ADRESOW ZADNYCH ...PLIIISSS

Gość panna_mx22
wiesz co, ja mysle, ze nie od razu sie kogos kocha na 100 procent, bo trzeba kogos bardzo dobrze poznac,zeby taka deklaracje czynic, jednak 1,5 roku? poza tym jesli on sie nie kryje z randkami i ma w nosie to,ze placzesz, to on Cie nie szanuje, a wiec na milosc nie licz

Gość anitaanita7
on sie kryje, ale ja jakos do tego dochodze.Potem zaprzecza, czyli klamie i tak w kolko:(

sprobuj do niego napisac jako inna osoba, moze to i dziecinne, ale przynajmniej bedziesz wiedziala czy w prawo czy w lewo, jesli to beda tylko takie niewinne rozmowy, mozesz byc spokojna, jesli z jego strony padną jakies propozycje, wyznania, to znaczy ze ten facet zyje w jakims chorym, stworzonym prtzez siebie wirtualnym, swiecie ja pewnie jakos tak bym to rozegrala

Gość anitaanita7
robilam tak, nie odpisal

no więc moze faktycznie nic wielkiego tam nie robi? choc wiadomo ze w ogole nie powinien wchodzic, a jestes pewna ze on nie wiedzial ze to ty?

a powiedz mi umieszcza na tych portalach swoje zdjecia?? Bo jesli tak to to naprawde nie jest normalne

Gość anitaanita7
nie, zdjec nie zamieszcza, ale teraz bardzo pilnuje zeby czyscic caly komputer:(

Gość patniu
No wiesz...poznaliście się prawie na tych samych zasadach..Może on jest uzalezniony od internetu-tych wszystkich portali,rozmów w wirtualnym swiecie..Powinnaś z Nim porozmawiać,może on ma z tym problem? Życzę powodzenia.

Gość anitaanita7
Rozmawialam, twierdzi, ze nie, ze robi to sporadycznie, ale ja stracilam zaufanie. Moja podejrzliwosc mnie zabija

Gość patniu
Skoro tak Ci z tym ciążko...Postaw mu warunek..Innego wyjścia pzoa rozmową i terapią nie widzę..To nie jest normalne:/ Pozdrawiam cieplutko:)

Oczywiście powinnaś tak zrobić. Ja tez ostatnio poznalam kogos takiego kto jest uzależniony od takich portali i uwierz mi dla mnie to nie jest normalne ze szukaja oni wrazeń i uczuć jakis dodatkowych w ten sposób.... Musisz to rozwiązac jak najszybciej... wiem co mowię... porozmawiaj z nim spokojnie i na poczatek niech ci powie szczerze dlaczego to robi?????