Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiara22

Jak pozbyć się brązowego odcienia z włosów ????

Polecane posty

Przyznam, że już wielokrotnie farbowałam włosy na przeróżne kolory ale teraz chciałam wrócić do w miarę naturalnego koloru ... Niestety moje włosy mają brązowy odcień a mi bardzo zależy raczej na szarym odcieniu ... jaka farba (firma i kolor) pokryje mi brąz ??? Tylko zaznacz, że nie chcę też mieć czarnych włosów :) Będę Wam wdzięczna za wszelkie rady i wskazówki :)

Pewna nie jestem, ale na Twoim miejsu kupiłabym coś co ma w nazwie "popielaty", poszukaj najlepiej z loreala, są to najlepsze farby.

Syjamka .... dziękuję za odpowiedź, ale teraz właśnie mam na głowie jakiś popielaty średni blond właśnie z L\'Oreala i od razu po nim stałam się posiadaczką rudo-brązowej czupryny :(

Ojjj wiele ich było ... przez 7 lat rozjaśniałam włosy do jasnego blondu ... potem kilka razy miałam na głowie średni i ciemny blond, potem ciemny szatyn ... potem jeszcze zastosowałam szampon Casting w odcieniu mroźnego beżu i teraz popielaty średni blond z L'Oreala .... Ehhh nie wiem czy na moich włosach już cokolwiek zadziała :( Mój naturalny kolor włosów to ciemny mysi blond .... i o takim marzę teraz :(

to albo polecam wizyte u fryzjera, albo zapuszczenie naturalnych... ciężko dojść po tylu farbowanych do swojego koloru :(