Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love Tito

Dziewczyny ze wsi są okropne

Polecane posty

Oczywiscie nie wrzucam wszystkich kobiet mieszkajacych na wsi do jednego worka i nie oceniam wszystkich tak samo, ale wczoraj widzialem pewna grupe dziewczat i stad moje zdanie. Umowilam sie ze znajoma na zakupy.Wpadlysmy do pizza chat cos przekasic.Przyszla grupa dziewczat(bylo ich 10),z ich bardzo glosnych rozmow wynikalo ze przyjechaly z jekiejs wiejskiej szkoly na wycieczke.Zamowily pizze, zjadly,kelnerka przyniosla rachunek, a one wyjely kalkulato i zaczely liczyc po ile im wychodzi.Slyszalam ze po 12zl.kazda wyjela chyba najdrobniejsze pieniadze i 120zl. zaplacily drobiakami, po czym wyszly.ja z kolezanka tez juz wyszlysmy i poszlysmy do toalety, a tam znow te dziewczyny.Weszlam do kabiny, obok ktorej one sie kotlasily(normalnie staly w grupce!!!), slyszalam ze do kabiny obok weszly 3, moze 4 i probowly otworzy piwo(slychac bylo smiechy, syczenie otwieranej butelki).Ja wyszlam, zamykam za soba kabine i nagle slysze brzdek tluczonego szkla.Tamte jedna za druga wybiegly z toalety.weszla kobieta, ktora sprzata toalety i zobaczyla co sie stalo.Zajrzalam do kabiny i ja.A tam dwie puste butelki po piwie warka i jedna potluczona.dziewczyny mialy na oko 17-19 lat...Zachowanie ponizej krytyki....

pewnie jakieś gimsraki to były... sam nie lepszy jesteś bo podsłuchujesz:P

No wiesz takich glosnych rozmow nie sposob nie slyszec, a tym bardziej w knajpce, w ktorej kazdy zachowuje sie kulturalnie i spokojnie rozmawia...Takie glosne osoby irytuja....A nie wiem czy Ciebie nie zaciekawiloby jakbys bedac w cichej toalecie uslyszal glosne wrzaski, i brzdek tluczonego szkla...

Gość obserwatorka rzeczy ulotnych
sztywniak jesteś , to raz, a dwa ,,pizza chat,,?

Gość asdfghjklzxcvbnm
na pewno o ich zachowaniu zadecydował fakt, z epochodzą ze wsi :O Nastolatki z miasta nigdy by tak sie nie zachowały :O Wiesz co- wieś to nie tylko miejsce pochodzenia, ale również poglądy :O Wyciągnij z tego wnioski

Z ich rozmow wynikalo.Rozmawialy np. o tym ze w ferie beda jablka przebieraly, czy tez o tym ze ktorejs z nich tata dostal dotacje z uni i ciagnik nowy kupuje.Nie wiem czy ktos mieszkajacy w miescie kupuje sobie ciagnik i jeszcze ma dotacje na to...Albo ze jak wroca do szkoly to juz wieczorem nie beda mialy autobusu do domu...Nie podsluchiwalam ale slyszalam

obserwatorka rzeczy ulotnych nie rozumiem Cie... Pizza Chat.Czy to cos dziwnego?

kolejna tendencyjna dyskusja na tym forum , pierwsza to ta-- warszawiacy kontra reszta swiata, a druga teraz---miastowi i wsioki. Nudy , nudy , nudy

a czego się spodziewać w pizzerii?:o no i po raz kolejny powtarzam że wy lubicie robić problemy z niczego 💤

Gość Chyba jest PIZZA HUT
:O Załosne

Bo to jest Pizza Hut a nie Pizza Chat :O W mieście mieszkasz, jadasz tam i nie wiesz?

to uzbieraj sobie monetami jedno i dwu-złotymi ponad stowe....Poza tym wypadaloby zostawic napiwek, tym bardziej ze obslugiwaly je dwie kelnerki...Jedna z nich(taka wygladajaca na normalniejsza) zaproponowala napiwek, a tamte wybuchly smiechem i rzucily tekst "a co to?Ameryka?" No przepraszam bardzo...

a nie hat?

Ja wczoraj w miescie 100 tysiecznym, a wiec nie takim lamutkim znowu widzi grupke mlodych ludzi w knajpie. Zachowiwali sie jak niewychowane buraki. Wiec nie ma co sie czepiac oosb ze wsi!

Gość Chyba jest PIZZA HUT
Pieniądz to pieniadz i tyle

Gość hahaha pizza chat
...a moze to byla pizza czat ;)

No i co z tego? To, że płacisz drobniakami to nie znaczy, że jesteś niewychowany :P albo, że jesteś "burakiem". Poprzewracało Wam się w dupach chyba.

ja też bym raczej nie dał napiwku komuś kto się o niego dopomina:o

No i czemu ma sluzyc ten topik ??? Krytykujesz wiejskie dziewczyny, a wszystkie miastowe to pewnie kulturalne i wychowane tak ? Moja kuzynka jest ze wsi ... raz dorabiała sobie w dyskotece wiejskiej do której co weekend przyjezdza miastowa mlodziez ... to co oni wyrabiaja tam jest ponizej wszelkiej krytyki ;/ bija sie, bzykaja po toaltetach, pawie puszczaja gdzie popadnie ... no i to jest ta kulturalna mlodziez miastowa :D

Gość xarax
no tak rozumiem, że ty jesteś miasta i takie zachowanie zaobserwowałeś tylko u ludzi ze wsi? co za ciemnota

albo pizza szmat:D

Nie kelnerka zaproponowala napiwek, tylko jedna z tych dziecieciu dziewczat...A inne ja wysmialy