Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urok

nie ma nic latwiejszego niz kobieta...

Polecane posty

Wystarczy dobra gadka i miec mozna kazda. Nie trzeba wygladu, nie trzeba kasy, wystarczy \"bajer\". Jak mozna byc tak glupim zeby sie tak dawac nabierac na mile slowka? Slowa to tylko slowa. Dla ciekawskich - sprawdzone wiele razy. To zasada. Smutna (a moze i nie) ale prawdziwa.

Dla ciekawskich - sprawdzone wiele razy. To zasada. Nie trzeba wygladu, nie trzeba kasy. Chcesz powiedzieć, że Jesteś zwykłym obszczymurem, ale z gadką? I to załatwia wszystko? Eeee... nie wierzę. :)

Gość Ajatollach__Seksu
zapomniał tylko dodać początku swojego nicku: Na psa... :D

oooo.... żal mi Ciebie... nie masz ani kasy ani wyglądu... w głowie też pewnie nie za wiele sądząc po poziomie wypowiedzi... przykre...

gotycka - jajnik broni jajnika.... A teraz sie zastanow - skoro nie ma sie kasy ani wygladu, a da sie poderwac kazda, to ajki jest wasz poziom, kobiety? Ajatollach - zazdroscisz? Nie potrafisz?

Gość Ajatollach__Seksu
A w życiu nie zazdroszczę :) Oprócz gadanego trza mieć też coś innego :)

Gość fffffffffffffffffffffffffrugam
nie ma bata, na goscia bez kasy i brzydala nie polece chocby nie wiem jaka mial gadke :D cos zmyslasz :D

\"Oprócz gadanego trza mieć też coś innego\" Alez zgadza sie. Leb na karku :D

a po co dobra gadka panie urok, wystarczy włączyć redTube i sprawna rąsia

Gość Ajatollach__Seksu
Blondyn :D :D :D szacun :D

fffffrugam : tez mi sie tak wydawalo blondyn - swoja rasia? skoro moze byc czyjas i tez za darmo? Popraw ty sie :P

Gość na urok i bajer
biora te, które chcą być brane Nie przeceniaj swoich atutów, może spróbowałbyś w bardziej wymagajacej grupie docelowej :p?

Gość na urok i bajer
i weź pod uwagę to, ze kobiety też miewają potrzeby typu - łatwy łup, mało zachodu, szybki efekt.. Czy można być twórcą będąc tworzywem? :D

Nie wybieram zadnej reprezentatywnej grupy. Ot, przypadki. Proponuje paniom z dystansem podejsc do siebie, zamiast sie od razu burzyc. Jestescie jakie jestescie. My zreszta tez.

Gość na urok i bajer
no tak dystans,... musisz potrenować

Gość na urok i bajer
nabrałam ochoty... weź mnie zbajeruj, ....

urok - czyli rozumiem że próbowałeś ze wszystkimi kobietami skoro twierdzisz że \"każda\" poleci... Dziwne bo jakoś Cię nie spotkałam :)

Gość na urok i bajer
moze jestem kolejnym ot przypadkiem?;)

na urok i bajer: Roznego rodzaju performance'y udowadniaja, ze mozna. Burz sie, burz. Poprzygladam sie z cynicznym usmiechem. Poza tym chyba nigdzie nie napisalem, ze cieszy mnie taka sytuacja jaka jest, tylko ze w ogole wystepuje. Nieprawdaz? Emocje biora gore? Przypominaja sie podobne sytuacje? :P

Gość obszczana mary
Mam doła i zaliczam spadek formy intelektualnej, więc nie podejmę się polemiki. Powiem tylko, że najchętniej bym Ci uroku upierdoliła fiuta. Dziękuję.

Gość na urok i bajer
oczywiście, że przypominają :) Z rozbawieniem, które jest tym większe im większa Twoja przesada. nie udawaj zatroskanego kondycją moralną społeczności :)

Gotycka - skad wiesz, ze mnie nie spotkalas? Skad wiesz, kto to pisze :D. Ja juz niczego nie jestem pewien. Poza tym, ze obydwie plcie mysla nie tymi mozgami, ktorymi powinne:D.

Gość na urok i bajer
i dlaczego Ci się nie podobam, naprawdę jestem ładna i inteligentna :) :p to nie burzenie się, to próba zwrócenia Twojej uwagi, całe moje jestestwo woła - no weź mnie

Gość urok oczywiscie masz racje
tylko zastanawiam sie po co zalozyles ten topic na babskim forum, czyzbys chcial wywolac "poruszenie"? (na pewno sie z tym liczyles) :P niestety, prawda zawsze w oczy kole :)

Gość na urok i bajer
to miał być topik z gatunku: kontrowersyjny teamt rzucam, niech sobie skaczą do gardła :)

Calkowicie w dupie mam kondycje moralna ogolu. Korzystam z koniunktury i trendow, hehe. I podatnosci na lep slowek. Nie zmienie swiata, ale skorzystam z jego..nomen omen...urokow. :)

Gość piękne teorie
Tylko nie sprawdzają sie w praktyce, bo ja mogłabym mnożyc na tony kolesi którzy próbowali i żadna gadka im nic nie dała głupio uogólniasz ale skoro opisujesz panny z wiejskich dyskotek....to i w tej grupie testowej Twoja teoria może miec coś z prawdy

urok - oj wiem, wiem... \"moi\" raczej byli/jest niepolskojęzyczni :0 a z innej beczki - facetom wystarczy \"błysnąc biustem\" i też polecą ;)

Gość niestety intelekt kobiety
to 90 % zlepek hormonow. Czysta chemia. ...czas na burzę :P

Jak mnie to zasze bawi... :) \"dobry bajer i mogę mieć kadą\" :) No niech mi ktoś to wytlumaczy dlaczego faceci są tacy puści i wierzą że naprawdę tak jest??? Do autora topiku: zapamiętaj sobie jedną rzecz, którą wypowiadające sie przede mną kobiety chcialy Ci uświadomić, jak kobieta chce to poleci na najgorszy bajer, ale nigdy bez powodu..... A powodów może być dużo....