Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealysta

Co jest w pierwszym razie?

Polecane posty

Gość Idealysta

Hej, co jest takiego w pierwszym razie że faceci wiele by dali za rozdziewiczenie, a kobiety które uprawiają seks z prawiczkiem też są, bardziej pozytywnie nastawione. (jeśli myślisz lub wiesz coś na ten temat pomiń poniższe i od razy odpowiedz swoim zdaniem) Napisze swoje przemyślenia. Boją się być ocenione/ni, i czują pewność że były/li, najlepsze/si, bo do nikogo nie mogą porównać. Inaczej. Każdy czeka na ten pierwszy, więc przed jest bardzo chętny, więc osoba z którą uprawia seks poraz pierwszy czuje się że bardzo wiele dała, dając normalnie lub tyle samo co zwykle. Drugie. Rzadko spotykają chłopaki, dziewczyny które są dziewicami, więc regaują ekonomicznie, wedle reguły że to co żadkie jest bardziej pożadane niż to co powszechne. Czy, dziewczyny/kobiety, mówicie między sobą: Hej spałam, z prawiczkiem? Jeśłi tak tak to jak się z czujecie mówiąć to? Pozdr Id.

Gość csadcadsca
o nie! absolutnie nie chciałabym nigdy prawiczka jeszcze jako dziewica wyobrażałam sobie siebie WYŁĄCZNIE z mężczyzną doświadczonym :)

Gość cfcc
ee

Fajna jest świadomość \"Jeszcze mnie długo będzie po tym pamiętał...\"

Gość Kula u nogi

Gość Kula u nogi
A ja najbardziej pamiętam mojego drugiego faceta a nie pierwszego, jak dla mnie mit pierwszego razu jest tylko mitem i jest mocno przesadzony, ot, trzeba to zkimś przejść i tyle. Ale i tak najlepiej pamięta sie najlepszego kochanka, a nie pierwszego. To tyle ode mnie.

w XIX wieku jakiś idiota wymyślił Prawo pierwszych połączeń, polegajace w skrócie , że pierwszemu partnerowi kobieta będzie wierna. Pisze kobieta bo facet wg tamtejszych poglądów mógł sobie dawać na całego. Oczywiście jak wszystko z XIX wieku można psu o dvpę rozbić tak samo i te głupoty

Gość Kula u nogi
No. Ja też słyszałam że ponoć pierwszy partner programuje nas na całe życie i w każdym kolejnym będziemy szukali własnie jego i tego czego dośiwadczyliśmy przy pierwszym razie. Jak dla mnie to jest chorrrrendalna bzdura.

ale to miało sens w tamtych czasach.Brałeś zone a okazuje sie że ma jakąs chorobę weneryczną i co kochasz ja a ona skazana na śmierć nie z twojego powodu Z facetami było inaczej ,bo najgoroźniejsza choroba to syf u faceta objawiał się na penisie i był widoczny, u kobiety mogłby byc w pochwie

Gość Idealysta
"wiesz że wszystkie dziewczyny z ktorymi rozmawiałem miały podobne zdanie do twojego" To komplement? :D csadcadsca 1-0 dla antytezujacych. alllee... Dlaczego ten doświadczony mężczyzna chciałby ciebie dziewice? mam nadzieje że pogodnie to przeczytasz i wysnuje teze: Wiedząc ze jesteś dziewicą (wtedy gdy byłaś), wiedziałaś że ktoś doświadczony czuł by się przyjemnie bo ty jesteś dziewicą(z powodów wymienionych powyżej), a ty czułaś się przyjemnie bo łatwo sprawiłaś mu przyjemność. :) Wypowiedz się prosze :) Kula u nogi- Zakłądam że jesteśmy troche podobni bo odkąd pamiętam nie zapamiętuje pierwszego wrażenia :) Czyli pamiętam następne, przeważnie ostatnie. LeChatNoir Potwierdzasz moje przemyślenia. Panie miły blondyn Prosze wykazać głupote moich przemyśleń. Pzdr Id.