Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_jaa

Nie chcę takiego życia!!!

Polecane posty

Gość smutna_jaa

Mam 24 lata, on 29. Jestesmy razem prawie 9 lat. Mamy rocznego synka. Problem polega na tym ze On jest strasznym dusigroszem, materialista i przez to ze tylko on zarabia czuje sie bogiem ponad wszystko! Ja jestem sprzataczka, kucharka i zajmuje sie synkiem. 2 lata temu kilka dni przed tym jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy chcialam zakonczyc nasz zwiazek ale ciaza moja decyzje zmienila... Przez ten caly czas nadal czulam sie gorsza przez to ze nie zarabiam, bo pokazywal mi to na kazdym kroku! A jak dal 10zl np. na solarium to musialam byc mega wdzieczna i doceniac jego dobre serce! Mam dosyc, chce isc do pracy i poczuc z tez jestem wartosciowa, nie chce juz sie nikogo o nic prosic! Najgorsze jest to ze w tym roku mielismy sie pobrac... a teraz mysle o rozstaniu. Co robic, pomocy!

Gość buziaki
idz do pracy usamodzielnij sie zobacz jak to byc niezalezna.rozmawialas z nim kiedys na ten temat? a dlaczego on ci tak skapi?? tylko z powodu pieniedzy myslisz o rozstaniu?

Ja przyznam nie mogłabym byc w związku w którym partner uważa się o niebo lepszego, za boga.Od razu bym z takim zerwała. Lecz jeśli nie chcesz zakończyc związku ze względu na np. dziecko to zawsze możesz coś zmienic. Zacznij od małych kroczków: poszukaj sobie pracy, poproś go by zajął się jakąś małą czynnością domową, nie podporządkowuj się mu. Jeśli jednak dalej będzie się miał za boga i będzie się śmiał z twojej przemiany jednak radziłabym go rzucic.