Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana_załamana

Facet w łóżku. Problem. Pomocy.

Polecane posty

Gość Zakochana_załamana
Kiedyś miał zabieg wydłużenia wędzidełka. Nic go nie napina. Nie ciągnie. Jeśli ściągne skóre w dół to nie ugina się główka do dołu (kiedyś strasznie mocno ciągnęło go do dołu)

wiesz co ? ty cos tutaj ciemnotę wstawiasz i wymyślasz sobie nowe jakies wywody Fiut jest zdrowy i go używaj do woli tylko uważaj na ciążę żeby nie wpaść

Gość pytanie do urologa
skoro miał zabieg- to lekarz widział jego wacka, więc i widział napletek, więc by chyba chłopaka poinformował , że ma coś nie tak z napletkiem.

Gość Zakochana_załamana
Nie wciskam ciemnoty :( No jego boli i coś trzeba z tym zrobić. No co ja poradzę że mi na nim zależy. Chcę z nim przez to przejść. WIem że napewno trzeba będzie pójść do urologa. Ale skoro i mi i jemu to nie pasuje to znaczy że coś jest nie tak.

Gość Zakochana_załamana
Przed zabiegiem wędzidełka miał tzw stulejkę niepełna czy jakoś tak ale mu się skóra po zabiegu rozciągneła i tylko wydłuzone zostało wędzidełko. Tak widział wacusia lekarz ale nie widziałgo podczas zwodu.

kiedy miał robiny ten zabieg? Kazdy zabieg ma okres wygajania sie Może go zainfekowali i to bedzie dłuższa historia

Gość Zakochana_załamana
Zabieg był w lutym 2005 roku.

Gość pytanie do urologa
Ale nic nie wspomniałaś o tych wadach na początku. A to trochę zmienia postać rzeczy. Może coś nie tak zrobili. Tak czy siak tym bardziej powinien udać się do urologa.

Gość Zakochana_załamana
Urolog to jest od spraw bardziej fizycznych a od psychicznych sexuolog?

Gość pytanie do urologa
Jak coś boli, puchnie, czerwienieje- to najpierw trzeba wykluczyć sprawy fizyczne, a potem zająć się psychiką. ;-)

Gość Zakochana_załamana
Dziękuje wam ;) Na pewno nie zostawimy tego w spokoju.

jak miał robiony zabieg to może bolec kilka lat bo porobiły się zrosty Kiedys maiłem drzazge w dłoni i ja wyciągnałem po kiku dniach to to miejsce czułem przez kilka m-cy a co dopiero wacek gdzie jest zbudowany z delikatych tkanek. Niech to będzie ostrzeżenie dla glupich dziewuch ktore przekłuwaja sobie łechtaczki dla włozenia kolczyka.

Gość Zakochana_załamana
O kurde aż kilka lat? No cóż ale urolog na dniach będzie.

Gość kuklux
Zakochana napisz jak już będziecie po wizycie u lekarza jakie były jego wnioski co do tego problemu. Pozdrawiam.