Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werbalna

ocencie prosze moja sytuacje

Polecane posty

Gość werbalna

jestem mezatka..od wielu juz lat ..maz ciagle wyjezdza wlasciwie go nie ma..znalazlam kochanka..jest sam -rozwiedziony ...w lozku cudowny ..opiekunczy ..przysyla smsa jednego na dzien ..kiedys dzwonil pisal co robi ..dzis tylko dziendobry w milej formie..ocencie to ...moze ja za duzo od niego wymagam?bo jakos mi sie wydaje ze mnie olewa...ja moglabym sie spotykac z nim pere razy w tygodniu ..ale on nie proponuje..a ja nie nalegam ...dostene chyba obleduu ...

Gość pytajnik_pytajnik
moze odczul ze zaczynasz sie angazowac a on chce tylko seksu?

Gość a czego się spodziewałaś
Myślisz że ten koleś szanuje kobietę, która nie szanuje ani samej siebie ani swojego męża ? Byłaś łatwym łupem, wydawało Ci się że się dowartościowałaś tym romansem a prawda jest taka że on znalazł chętno na niezobowiązujace bzykanko. Zmądrzej kobietko i myśl o swojej rodzinie. Też to przerabiałam, zaczeło się od idiotycznej fascynacji młodszym facetem, na szczęście on nie chciał romansu z mężatką.... Nie wiem do czego by to doprowadziło gdyby on nie dał mi kosza...

Gość a czego się spodziewałaś
Masz teraz dobrą okazję na refleksję nad swoim małżeństwem.

Gość przemyślał sprawę
nie chce rozbijać czyjegoś związku a mu może zależeć zaczeło i woli się odsunąć on może ma po prostu uczucia

Gość werbalna
ale gdyby tylko chcial ...to jestem gotowa zostawic meza...mam dzieci ....ich nie zostawie..moze w tym problem ?

podchodzisz do tego emocjonalnie, zaangażowałaś się uczuciowo, a dla niego to tylko seks, zabawa. Zapewne darzy Cie jakimis uczuciami, byc może Cię lubi, na pewno jesteś dla niego interesująca czy piękna, ale raczej nic poza tym kochanka to kochanka - w zdecydowanej większości mężczyzni traktują ją zgodnie z tą \"funkcją\" (rozumianą w znaczeniu standardowym) - gdyb tak nie było w Twoim przypadku, robiłby wszytko, żebys z kochanki przemieniła sie w tylko jego kobietę. Tymczasem nie robi chyba nic w tym kierunku

Gość werbalna
dziekuje serdecznie Wam wszystkim a zwlaszcza Klaudce....chyba masz racje...a ja glupia....oj glupia ..ludze sie ..przezywam ....

Gość zaraz wracam
Jesteś tylko kochanką. Czego się spodziewałaś?