Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annikk

sprzedam bon do salonu kosmetycznego w krakowie taniej!!!

Polecane posty

hej wszystkim mam do sprzedania bon o wartosci 100 zl na wybrane zabiegi kosmetyczne w ekskluzywnym salonie w krakowie, wazny do konca marca 2008 proponuje cene 80zl nie za bardzo wiem gdzie moge to oglosic to oglaszm tutaj:D zainteresowanych prosze o kontakt na maila mojapocztam@o2.pl pozdrawiam:) mozliwy odbior osobisty lub wysylka poczta

Gość uuuppp
uppp

Gość ashantiii
a jaki to salon? jest jaks strona w necie ?

Gość akakdldl
Daj spokój, dziewczę. Po pierwsze: za 100 z w gabinecie kosmetycznym to można naprawdę niewiele. A oszczędzanie 20 zł biorąc pod uwagę koszty przesyłki, ryzyko (skąd w końcu można wiedzieć, że ten bon da się zrealizować) i cały mabaras z tym związany - bez sensu.

hej po co tyle krytycyzmu? kieruje to przede wszystkim do kobiet z krakowa im to by pasowalo bon jest oryginalny a realizacja jego lopatologicznie prosta:)( na okaziciela umawiasz sie na wizyte i przychodzisz nie wiem gdzie problem?) jak ktos chodzi do kosmetyczki to moze uzna to za dobry interes ashantii to salon dermique przy galerii kazimierz, stronke maja w necie, wejdz na stronke galerii pozdro:D