Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efrghnbvcds

czy to z przemęczenia- osłabienie

Polecane posty

Gość efrghnbvcds

Od poczatku tygodnia się odchudzam, znaczy dziennie jem serek fantazje, 2 szkla czernej herbaty. i grajfruta i dzisiaj zaczeło dziac sie cos dziwnego - pozakuja mi się czarne planki przed oczami, chwilowe zatkanie uszów, i głowa jagby ważyła tone, przechodzi to po paru sekundacha. i to nie ważne czy ide czy chodze dzis mi to się przytrawiło 2 razy raz gdy uczyłam a drugi raz gdy wracałam do domu powiem ze osatnio bardzo durzo spedzam przy nauce

Gość bez sensowne
takie odchudzanie. najlepie ćwiczyć i jesc normalnie (tzn bez słodyczy i zbędnego opychania się) ale takie głodzenie sie jest idiotyczne. zresztą sama widzisz - oragnizm się osłabił.

Gość efrghnbvcds
ale to już po paru dniach czytałam na temacie o głodówce że ludzie tygdniami nic nie jedzą, a u mnie nie było dnia abym nic nie zjadła

to i tak późno masz takie objawy za mało jesz i to wszystko z tego nie odchudzaj sie tak.. jesz na oko mniej niż 300kcal dziennie.. jeśli się uczysz i ponadto jeszcze wychodzisz gdzies.. powinnas jeść min. 1000kcal. nawet w kopenhaskiej sie je wiecej jesli masz takie zawroty głowy to wyobraź sobie co sie stanie jeśli przechodząc przez przejść nagle zemdlejesz.. idac chodnikiem, wejdziesz na jezdnie.. lub zwyczajnie przewrocisz si gdzies na chodniku.

Gość Mieszana
na głupote nie ma rady!

ludzie na głodówce nie sa tygodniami, ajeśli tak pisza to koloryzuja tak myśle. ponadto na głodowce pije sie zioła.. a nie czarna herbate która nie jest dobra.. jak również biorą tabletki typu centrum.. jeśli się jest na rygorystycznej diecie tzreba jeść takie tabletki typu centrum lub vitaral.

trzeba dostarczac mikroelementów i witamin organzmowi bedac na dieci odchudzajacej niezbilansowanej

Gość efrghnbvcds
angie dziekuje ale mnie nastraszyłaś chodziło mi dokładnie z tymi głodówkami o forum głodówka zmieniła moje życie czas to powturzyć

specjalnie Ci tak napisalam zeby przemówić Ci do wyobraźni. słuchaj, niedostarczasz ogranizmowi witamin i mikroelementów ztad te mroczki i zawroty głowy. nie jedz tak zniszczysz sobie zdrowie.. nie można być na głodówce tygodniami:P to prowadzi do anoreksji. Ludzie na głodówce są chwile żeby oczyscić orgranizm, ale w tym czasie dużo piją nie 2 czarne herbaty tylko o wiele wiecej wody min. oraz ziół, i dostarczaja witamin i mikroelemnów inaczej mieliby to co Ty masz. Do głodów też trzeba przygotować swój organizm. I nie każda osoba moze mieć głodówke. A jeśli sie uczysz to wybierz lepszy sposób na schudniecie niz głodówka.. której ja nie polecam. Ostatecznie 1 lub 2 dni i to wszystko. jeśli chcesz schudnąć weź sobie najlepiej diete 1000kcal, ostatecznie ale jeśli nie jestes nastolatką zrób sobie kopenhaska.. ja na niej byłam 12dni i polecam, ale pamietaj kup sobie tabletki zawierajace wszystkie witaminy i mikroelemnty takie jak vitaral czy centrum.

Gość ewerdsz
ok dziękuje za porade

Gość Mieszana
Dziewczyno,przecież Ty się odwodniłaś! Wypij ze 2 gorace herbaty i może jakąś zupę zjedz, ale nie objadaj się!

Gość Mieszana
a tu co słychać???? (¨`•.•´¨) `•.¸(¨`•.•´¨) (¨`•.•´¨).•´ `•. ¸.•´

Gość ewerdsz
tak szypko odwodnic przeciesz piłam

Gość hohokurwa
hahah co za kretynki, zapiszcie sie na judo i po pol roku macie szczupla sylwetke bez wyrzeczen

Gość Mieszana
2 szklanki to za mało, na diecie 2 litry minimum! (¨`•.•´¨) `•.¸(¨`•.•´¨) (¨`•.•´¨).•´ `•. ¸.•´

Gość raczej sie nie odwodniła

Gość asdgvbhf
tylko